![]() |
Jasne - nic się nie stało. A firma zatrudniająca pracowników upadła..... Tylko w POlsce możliwe.....
|
![]() |
Tym co umorzyli postepowanie zabrać majątek do 3 pokolenia zasada dziada.
|
![]() |
Umorzyli postępowanie, bo im kazano. A za jakiś czas rynek przejmie inna firma. Z tego co widać ma olbrzymie wpływy.
|
![]() |
Układ się zamyka...
|
![]() |
Bezprawie i chamstwo w biały dzień, w białych rękawiczkach załatwili firmę cwaniaki z lublina
|
![]() |
Strasburg jeszcze by tu cos poradził
|
![]() |
Kto miał do czynienia z prezesem tej firmy to wie, że ma on trochę za uszami i nie jest taki kryształowy
|
![]() |
" Nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka".Ma dziad w końcu za swoje , to największy prostak jakiego znałem , zawsze kogoś musiał wyrolować ,złodziej i tyle dlatego aż miło patrzeć ....jak się miota jak rybka w sieci - game ower !!!!
|
![]() |
Potwierdzam! To jest oszust.Pracowałem tam w sklepie internetowym. Dał mi pełne hasła do całego systemu abym na bierząco korygował błędy. Ukraińcy kupowali i wywozili towar a potem były TAXFREE przerabiane tak aby jemu skapło do kieszeni a ukraińcy mieli dodadkowy odsyp. Wystarczy zapytać personel z Piłsudskiego w Zamościu a szczególnie kierownika sklepu oraz szefa magazynu Mańka. Kto tam pracował to wie o kogo chodzi. Maniek nie jednego kierowcę i nie jeden sklep oszukał ręka w rękę z preziem.
Moja była zona tam pracowała. Aż go rączki świeżbiły aby się dobrać. Nie przepuszczał żadnej pracownicy. Nawet dobierał się do swojej synowej. Tak tak do synowej. Myślał, że jest bogiem. A jego wyjazdy do Tajlandi? To poco? Każdy wie po co tacy podstarzali playboy-e jeżdżą.
|
![]() |
Parę lat temu kupiłam pralkę w NEXA, zapłaciłam gotówką "z góry" za pełnowartościowy egzemplarz, a otrzymałam "gołą" pralkę, wg mnie eksponat wystawowy. Nie przyjęłam, dowieziono drugą w opakowaniu. Po zainstalowaniu okazało się, że pralka przecieka. Zadzwoniłam do firmy i powiadomiłam o usterce. Pani ekspedientka, bardzo pewnym głosem pouczyła mnie, że jak kilka razy użyję to ujście zarośnie kamieniem i problem zniknie. Oczywiście tak sprawy nie zakończyłam, po kilku wojenkach dostarczono kolejną pralkę. Władzom firmy oświadczyłam, że był to pierwszy i ostatni zakup. Nie usłyszałam słowa przepraszam za stracony czas i emocje, raczej obcesowo potraktowana; trwało to ponad trzy tygodnie. Teraz po wpisach na forum wnioskuję, że w niekomfortowych okolicznościach nie byłam jedyna. To tyle...
|
![]() |
Tak jak Pan Kujawa stwierdzil w programie. Urzednicy US oraz prokuratorzy to debile a jest to stad poniewaz nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci za swoje zmyslone decyzje. Nie ponosza i nigdy nie poniosa bo aparat panstwowy chroni takich przestepcow jak ci urzednicy co wiecej dzialaja na polecenie z wyzszego szczebla.
|
![]() |
Na bruk urzędników!
|
![]() |
Do ,,Klientka" - od kiedy to urząd skarbowy interweniuje w sprawie łamania praw konsumenta? Nie zna się Pani, to niech lepiej się nie odzywać. Do ,,Jaromir" - skoro już rzucasz oskarżenia to więcej szczegółów poproszę bo Pański skrótowy opis o tym, że robił interesy z Ukraincami, oni kupowali, towar wyjechał na ukraine a potem on kupował od nich?!? Jaki to ma sens? Nazwiska, funkcje pełnione w firmie rzekomych świadków i ewentualne podboje seksualne nic nie wnoszą do tematu. Pokazują tylko Pańską ,,Januszowatość" i cebuli smród. Sprawa interesująca, chętnie poczytam rzeczowe komentarze.
|
![]() |
Powiedzmy se szczerze. Zwracany jest VAT w momencie dużej inwestycji lub zakupu co w bieżącym okresie znacznie przekracza wpływy ze sprzedaży (dz. operacyjnej). Przed wypłatą takiej ilości pieniędzy Urząd musi sprawdzić czy nie ma machlojek i czy rzeczywiiście firma coś wybudowała/zainwestowała. Jeśli nie inwestuje a żąda zwrotu bo ma nadwyżkę zakupów np. na towarze - to jest sygnał, że za chwile upadnie i "nie będzie winnego" a VATu też do U.S. nie zwróci - jako że wymyśli np. "zniszczenie cz. towaru na skutek zalania, przeterminowania, zepsucia". Żeby wydawac wyrokui trzeba tez usłyszeć racje drugiej strony.
|
![]() |
celebrytom niech dadza wolna wole dawac a co im wolno, podatkow nie beda płacić beda sie szczerzyc do kamer a reszta zapłaci
|
![]() |
To jest kraj złodziei i bantytów.!!!!!!!! Tą Skarbówkę powinni już dawno zamknąć, ale tego nie zrobią. Przecierz jest to czysty dochód dla tych co siedzą na Wiejskiej. Złodzeje pier....ni. A ych urzędasów powinna dotykać taka kara jak w USA za swoje niekompetencje !!!!!!!!!!!! Zwykły obywatel kraju
|
![]() |
Ustawa z dnia 18 marca 1921 roku
o zwalczaniu przestępstw z chęci zysku, popełnionych przez urzędników.
(Dz. U. Nr 30 poz. 177)
Art. 1. Urzędnik, winny popełnienia w związku z urzędowaniem i z pogwałceniem obowiązków urzędowych i służbowych:
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|