![]() |
No i mamy niezawisły sąd. Zawsze dla nich wszystko jest OK. Gdy brat ustosunkowanego adwokata jeździ po pijaku, jest OK. Gdy syn prokuratora handluję trawą jest OK. Gdy kuzynka pani sędzi składa fałszywe zeznania jest OK.
|
![]() |
Poprawcie ten babol w tytule! Żenujący błąd...
|
![]() |
może słownik ortograficzny niech sobie zainstalują...
|
![]() |
Dajcie spokój sądowi.
To Policja zawiniła, bo skierowała wniosek o ukaranie. Sąd nie działa z urzędu. A, że wydał wyrok nakazowy (bez rozprawy) to inna sprawa. Zawsze przy wykroczeniach tak robią. Jak ktoś złoży sprzeciw, to sprawę rozpoznają na rozprawie. Jak nie, wyrok jest prawomocny i po sprawie.
|
![]() |
zainstalowanie słownika tu nic nie pomoże, wyraz "karze" nie będzie wyświetlony jako błąd, tu trzeba znać podstawowe zasady ortografii
|
![]() |
zainstalowanie słownika tu nic nie pomoże, wyraz "karze" nie będzie wyświetlony jako błąd, tu trzeba znać podstawowe zasady ortografii
|
![]() |
przecież to dziennik wschodni sami dziennikarze z wieloma fakultetami, czego się spodziewacie, żenada goni żenadę, gimnazjaliście lepsze wypracowania piszą...
|
![]() |
dzięki za komentarze, dzięki nim mogliśmy poprawić ten błąd
pozdrawiamy wszystkich czujnych internautów
|
![]() |
Ja jestem w stanie pomóc panu Krzysztofowi - wyprostować sprawę i ściągnąć pieniądze dla niego z OC sprawcy, kto zna zatem poszkodowanego albo sam poszkodowany proszę o kontakt; piotrsamojlowicz@vp.pl
|
![]() |
dziękuje tym którzy się odezwali na mój apel szczególnie tej jednej osobie która oferuje swa pomoc widać ze jesteśmy obojętni na czyjś apel.krzysztof
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|