![]() |
Pan Janusz to chyba jest mutantem nie ma fotoradaru to jedzie setką, nie ma przejścia dla pieszych to przejeżdża ludzi
|
![]() |
Tak trzymać ! Czekam ma następne !
|
![]() |
I z czego barany się cieszycie?
|
![]() |
Pochwalanie takich czynów nie jest karalne bo sam ie wiem na ile mogę sobie pozwolić...?
|
![]() |
POpieram Akcje Kierowcy coraz mniej będą okradani przez państwo złodzieji i POlityków.
Myśle, że artykuły w gazetach i gwar na forach internetowych popycha odważnych ludzi do takich czynów, bohaterskich ! Mam nadzieje że zniszczą każdy fotoradar na lubelszczyźnie!
|
![]() |
Coś mi tu śmierdzi głupotą ta informacja!!Za wygięcie stalowego pala 24 tyś zł chyba komuś sie po.....ło
w głowie!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
HA HA HA ZA KAWALEK METALU 24 TYSIACA ? CZUJE PRZEKRET. JA PODTAWIE TAKI ZA 5 TYSIECY Z MATERIALEM . OGOLNIE TO JESTEM NA TA. W LUBLINIE WSZYSTKIE POWINNI ZLIKWIDOWAC. DOSC LATWERGO ZARABIANIA
|
![]() |
No i dobrze ktoś zrobił. A ukarać powinni tego co za takie pudło wydał 24 tys. A ponoć nie ma pieniędzy na drogi. "J...ć fotoradar!" |
![]() |
Skoro postawienie nowego słupa kosztuje 10 tyś.zł to co za deb*** szacował straty w tym przypadku.Mniemam,że redaktor DW(jeśli się mylę to sorrrryyyyy),który nie sprawdził nawet błędów w swoim artykule......
|
![]() |
Usunąć fotoradary bo to tylko zamęt sieje i zgorszenie w narodzie !!!!.
|
![]() |
i bardzo dobrze zrobili, ja zauważyłem że zamiast skupić się na przejściu dla pieszych patrzę w maszt i szukam tam oczka fotoradaru a to bardziej niebezpieczne niz predkość, gratuluje chłopakom
|
![]() |
Bardzo dobrz zrobiono ze zniszczono te fotoradary!!Od dawania mandatow jest policja i nic ani nikt jej nie zwalnia od tego!!!Atakie fotoradary to tylko od ludzi chca pieniadze wyciagnac i mysla ze znalezli frajerow.BRAWO WANDALE
|
![]() |
zamiast budować drogi stawia sie radary, na trasie 1000km od Cieszyna do Chorwacji widziałem może 3, i ani jednego wypadku ale jada autostradą a jaka budują austryjacy do granicy z Czechami to az miło patrzeć, no to pstryk, pozdrawiam.
|
![]() |
Ładnie to ująłeś |
![]() |
cała inwencja władzy skierowana jest na wyszukiwanie coraz to nowszych żródeł finansowania urzedniczej armii nierobów
|
![]() |
Piękny temat dla Centralnego Biura Antykorupcyjnego po ile nasze władze kupują (z pieniędzy podatników rzecz jasna) skrzynkę na słupku wartą u pierwszego lepszego rzemieślnika maksimum 2 tysiądce złotych razem z montażem. Odzpowiedzialnym za takie zakupy życzę wysokiego wyroku.
|
![]() |
To pokazuje tylko fakt, że fotoradary są za słabo opancerzone jak na "polski charakter"....
|
![]() |
"J..ć fotoradar" hahah dobry podpis
|
![]() |
To chyba kpina że to pudło tyle kosztuje Ależ ktoś zrobił kasę na przetargu Panowie prokurarorzy to chyba jest oczywiste by przebadać tę procedurę przetargową , kowal zrobi to urządzenie a uczeń zawodówki spokojnie podłączy a cena zamknie się w 100 zł przy takiej ilości
|
![]() |
Zwracam się z serdecznymi podziękowaniami dla wandalów:) mimo że jestem z zupełnie innej części kraju, dziekuje wam
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|