Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wandale zdemolowali fotoradar. Straty: 24 tys. złotych

Utworzony przez tadzu, 12 sierpnia 2009 r. o 14:27 Powrót do artykułu
WIELKIE BRAWA DLA NISZCZYCIELA. MIESZKAM W KOSZALINIE, ALE TRZYMAM RADOŚNIE KCIUKI ZA WSZYSTKICH, KTÓRZY NISZCZĄ TO BEZSENSOWNE URZĄDZENIE.
Odpowiedz
zwierzyna napisał:
To chyba kpina że to pudło tyle kosztuje Ależ ktoś zrobił kasę na przetargu Panowie prokurarorzy to chyba jest oczywiste by przebadać tę procedurę przetargową , kowal zrobi to urządzenie a uczeń zawodówki spokojnie podłączy a cena zamknie się w 100 zł przy takiej ilości
Chyba wiesz, że najlepsze interesy robi się z państwem.Popatrz na najbogatszych w Polsce, gdzie i z kim robili biznes.
Odpowiedz
jasne juz widze jak ich zlapia. super akcja.
Odpowiedz
Brawo pochwalam likwidację tego złodziejskiego interesu i mam głęboką nadzieję że wszystkie te radary szlag trafi a koszt naprawy poniesie sam pomysłodawca umieszczania ich w dochodowych a nie niebezpiecznych miejscach ...
Odpowiedz
Odkuja sie w miejscowości Kanin . 1 dom i teren zabudowany.Ostatnio wracałem z wakacji z Jarosławca i na odjezdnym Straż Wiejska pykneła mi fotkę od tyłu.Tak się składa ,że jak minąłem ten dom to zacząłem przyspieszać i wtedy we wstecznym błysk. 64 km/h tam gdzie już byłem ja i drzewa na poboczu.Mieszkańcy Jarosławca i okolic po raz ostatni zostawiłem w tym roku pieniądze na terenie waszej gminy.Ja i 2 moich znajomych postanowiliśmy odpuścić już sobie wypady w te okolice. Foty robią a droga do Darłowa czy do Ustki KOSZMAR !!! Nie mogą się spokojnie minąć 2 auta.Kompletnie zaniedbana sprawa. Ale doić z fotek to jak najbardziej.Nie jestem za dewastacją sprzetu i obywatelskim nieposłuszeństwem(do którego zresztą namawiał Kaczor Donald)ale to co wyprawia sie na polskich drogach to zaprzaństwo i chęć li tylko wydojenia kierowców. Tak ,że zapłacę to ostatnie 100 złotych myta i następne wakacje Grecja żegnam ! zniesmaczony Krakus
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...