Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Co w restauracjach piszczy? Śledzik z Anatewki w Nałęczowie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 listopada 2018 r. o 20:02 Powrót do artykułu
przestańcie pieprzyć głupoty,że żydzi nauczyli nas wschodnich przypraw ,trzeba się głąby z DW douczać ,wschodnie przyprawy nasze moski wzieły z kuchni szlacheckiej ,która jako pierwsza doceniła szafran(średniowiecze) i inne zamorskie dodatki ,nie ogłupiajcie ludzi ,wstyd głąbom
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ciekawy pomysł z tym ziemniakiem z sezamem. Muszę spróbować, bo bardzo lubię sezam.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...