![]() |
Znowu ktoś za darmo Waldka nakarmił i Waldek pisze i pisze...
|
![]() |
Nie ma na spisie żadnego marketu z pierogami pakowanymi.
|
![]() |
Najlepsze pierogi robi Solejukowa z serialu "Ranczo" . . . :)
|
![]() |
Pierogi ruskie... jak poczuję ich zapach to mi się niedobrze robi. Nawet na samą myśl... Ziemniaki z serem to nie dla mnie.
|
![]() |
Dobre - Bardzo dobre pierogi to można kupić w TESCO na ul. Orkana w godz. 9.00 - 10.00 (tylko) wejście od strony Firma Żagiel -Skoda tam jest stoisko. Sprzedają na wagę - są pyszne i wiele rodzai.
|
![]() |
Najlepszego pieroga serwuje mi moja żonka mniam mniam!
|
![]() |
Dlaczego nie wymieniono restauracji" Na Rogatce "tam jadam czesto wspaniałe pierogi-no i proporcje ceny do ilosci są ważne, a autor o tym detalu bardzo ważnym-nie wspomina.Sa restauracje gdzie powinno się zamawiać po 2 dania pierogów na 1 osobę, lub dodawać lupę w gratisie
|
![]() |
Z tego wszystkiego szkoda, że nie ma na tej liście pielmieni podawanych w restauracji hotelu Lwów przy Bronowickiej. Najlepsze jakie jadłem dotychczas w Lublinie. Przygotowane w bardzo tradycyjny sposób. Smakują dokładnie tak jak te które zawsze degustuje podczas pobytów na Ukrainie. Polecam każdemu spróbować i ocenić samemu. Dla mnie jest to numer jeden w Lublinie. Poza pielmieni można znaleźć w karcie znacznie więcej tradycyjnie przygotowanych wschodnich dań.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.