Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A co na to komuchy z PO?
Odpowiedz
A co na to klero-komuchy z PiS?
Odpowiedz
35 dni urlopu albo wolne piatki to byloby super rozwiazanie na typowych "umyslowych" stanowiskach. Efektywnosc by na pewno nie spadla. Odpoczynek podnosi wydajnosc wiec oby takie przepisy weszly w koncu!
Odpowiedz
Byłoby to w sam raz dla urzędników (co najwyżej byłby powód aby zatrudnić dodatkowych) a tzw. robol i pracujący na siebie byliby jeszcze bardziej zestresowani.
Odpowiedz
Ja myślę że w ogóle trzeba zrezygnować z pracy. Leżeć i odpoczywać.
Odpowiedz
W tym kraju pracują już tylko frajerzy i UPaińcy.
Odpowiedz
Populizm debilizm rozdawnictwo.
Odpowiedz
To już paranoja. Po co w ogóle pracować? Wszystko dać bo wszystko się należy. Dokąd my zmierzamy? Żałosne
Odpowiedz
Je.bie wam się w baniach nieroby lewackie.
Odpowiedz
A co z przedsiębiorcami? Może choć jeden dzień ustawowo dać im urlopu w roku?
Odpowiedz
Leniwe komunistyczne bydło. Czego się spodziewać po związkach, w których władzę przejeli byli komuniści i zomowcy?
Odpowiedz
Jak to? Niedawno zgodzili się na przedłużenie pracy do śmierci, a teraz nagle chcą skracać? Czy chodzi tylko o zadymę przed wyborami prezydenckimi?
Odpowiedz
Od kiedy w Niemczech ludzie krócej pracują. Pracuję w Bawarii 40h/tydz. Na razie w Polsce jest olbrzymie bezrobocie i tym powinni zająć się Związkowcy. Poza miastami wojewódzkimi w Polsce istnieje pustynnia... zero pracy. Pracownik nie pragnie więcej wolnego, lecz respektowania obowiązujących przepisow prawa. W Polsce mialem stawkę miesięczną za pracę 7-15. A wyzyskiwacze polscy zwani mylnie pracodawcami wymagał, bym zostawał do 20?! Oczywiście nie spełnilem wymagań zostając jedynie do 19. Jeleni ma pełne miasta i miasteczka. W Niemczech gościowi dowaliliby 500.000 Euro kary, to by się nauczył. A u nas PIP musi najpierw zapowiedzieć wizytę. Co mi się podoba w Niemczech? Chcę mieć więcej urlopu, to robię nadgodziny. I tutaj ciekawostka... ZLICZANA JEST KAŻDA MINUTA?! Już mam ponad 55 godzin.
Odpowiedz
Im mniej pracuje niewolnik, tym gorzej dla dewelo-rozwoju.
Odpowiedz
Im mniej pracuje niewolnik, tym gorzej dla dewelo-rozwoju.
 Napisał develo-idiota
Odpowiedz
W Polsce nie ma bezrobocia tylko ludziom nie chce się pracować poza tym brak ludzi, którzy potrafią cokolwiek robić, brak umiejętności, kwalifikacji i chęci do pracy, ot typowy Kiepski z serialu
Odpowiedz
Na wypalenie zawodowe jest jedno piękne lekarstwo. Zmiana pracy. To sugeruję wszystkim związkowcom.
Odpowiedz
zatrudnię się z chęcią w firmach t, już mam przygotowany wzór umowy o pracę z 4 dniowym tygodniem pracy + dodatkowym urlopem + "13", będzie kapitalnie
Odpowiedz
A ja jestem za; i za dłuższym urlopem (może nie 35 ale 30 dni) i krótszym dniem pracy - 7 godzin. Z mojego doświadczenia wiem, że to poprawia jakość pracy. Co z tego, że jest dużo wolnych dni, jak są mi narzucone i ze względu na rodzaj pracy to tylko utrudniają życie. Wolałabym sama decydować, kiedy potrzebuję wolnego np. podczas wakacji aby mieć zapewnioną opiekę dla dzieci i więcej czasu dla nich. O jakim bezrobociu mówicie. Pracy jest masę tylko trzeba chcieć pracować, ale po co jak się więcej dostaje za nic nie robienie. Właśnie dla tych co pracują i mają poczucie własnej godności - powinien być ukłon w ich stron i trochę ułatwić im życie i docenić, bo ktoś te podatki w tym kraju płaci.
Odpowiedz
Już to widzę w systemie 4brygadowym
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.