sobota, 19 sierpnia 2017 r.

Lubelskie Ekstra

Kuchnia i kwiaty. Sekrety gotowania Agnieszki Filiks

Dodano: 7 marca 2016, 07:41

Tak najkrócej można określić filozofię, która stoi za gotowaniem Agnieszki Filiks. Regionalna kuchnia, pełna tradycji i sentymentów daje nowe, intrygujące możliwości.

Gotowałam z przesympatycznym Jackiem Cyganem. Pan Piotr przyprowadził go do kuchni i mówi: zobacz Jacku, to jest Agusia, która dla was gotuje. Raz gotowaliśmy ryby, raz dziczyznę. Krystyna Loska uczyła się ode mnie, jak zrobić soczystą cielęcinę w rozmarynie. Grażyna Torbicka jadła moją jagnięcinę i lody czekoladowe.

Artykuł premium
lub wykup pełny dostęp do portalu:
Prenumerata
30 dni
koszt: 10,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 30 dni
Prenumerata
90 dni
koszt: 25,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 90 dni
Prenumerata
180 dni
koszt: 40,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 180 dni
Prenumerata
360 dni
koszt: 70,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 360 dni
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!