Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama Wojewódzki Urząd Pracy

7 najlepszych miejsc dla mięsożerców w Lublinie. Subiektywny ranking

Gdzie jest najlepszy tatar, gdzie schabowy? Gdzie zjemy mielonego, jak u mamy, gdzie wypasiony stek. Oto 7 najlepszych według nas miejsc na mięsną ucztę w Lublinie.
7 najlepszych miejsc dla mięsożerców w Lublinie. Subiektywny ranking
Krzysztof Zarzycki, zastępca szefa kuchni w restauracji Stół i Wół. Człowiek do zadań specjalnych przy szafie do sezonowania wołowiny przez 28 dni (fot. Maciej Kaczanowski)

Jak zawsze – nasz wybór jest subiektywny. Jak zawsze także ranking restauracji układamy w porządku alfabetycznym. Wybraliśmy te miejsca, gdzie restauratorzy dbają o to, żeby mieć mięso w jak najlepszym gatunku i gdzie szefowie kuchni mają pomysł na danie.

Powiązane galerie zdjęć:

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Komentarze

Reklama
Reklama