Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama Wojewódzki Urząd Pracy

Restaurant Week 2017 w Lublinie. Co tym razem przygotują szefowie kuchni?

3 dania zapłacimy 39 złotych. Aż 26 restauracji z Lublina weźmie udział w festiwalu „Restaurant Week”, który rozpocznie się 21 kwietnia. Temat przewodni: Emocje na talerzach. To już ostatni moment, żeby zarezerwować dobry stolik i zjeść coś ciekawego. Sprawdziliśmy, czym chcą zaskoczyć was szefowie kuchni.
Restaurant Week 2017 w Lublinie. Co tym razem przygotują szefowie kuchni?
Restaurant Week to bardzo ciekawy projekt. Podam, to co najlepsze. Na przykład filet z sandacza na trzech groszkach z kremem ziemniaczanym, w sosie śmietanowo-pomarańczowym – mówi Jean Bos, szef kuchni restauracji Eko w hotelu Agit

Tegoroczny festiwal odbywa się w ponad 20 największych polskich miastach. Każde z nich prezentuje unikatowe menu. Lublin z wielokulturową kuchnią, dostępem do świeżych, lokalnych produktów i magią miasta, na tle Poznania, Trójmiasta, Warszawy, Wrocławia wypada znakomicie.

W stosunku do ubiegłego roku w Lublinie dwukrotnie wzrosła ilość restauracji, biorących udział w festiwalu.

A czym będą kusić restauracje? Zapraszamy do naszej relacji (kliknij)

 

Powiązane galerie zdjęć:


Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama