Pracownik restauracji
O stanowisku: Jako pracownik restauracji dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoja codzienna praca to bezpośrednia obsługa klienta oraz dbałość o jego zadowolenie. Wspólnie ze swoimi współpracownikami dbasz o atmosferę w restauracji, jej wygląd i schludność, a także ofertę deserową. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i Twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadania:
Zapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu.
Podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami.
Wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą.
Patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, by uzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
Praca z kasą fiskalną
Oferujemy
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
program lojalnościowy Tack!
opiekę medyczną dla pracowników IKEA oraz ich rodzin
system kafeteryjny (w tym np. kartę MultiSport)
ubezpieczenie NWW oraz plan emerytalny
nagrody jubileuszowe, prezenty okolicznościowe, imprezy okolicznościowe
Autor: IKEA
