Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

W piątek w Magazynie Dziennika Wschodniego

Magazyn, reporterski dodatek do Dziennika Wschodniego w kioskach już w piątek, 23 marca 2012 roku. Zobacz, o czym przeczytasz w najnowszym wydaniu.
W piątek w Magazynie Dziennika Wschodniego
Okładka Magazynu Dziennika Wschodniego
Pieniądze Palikota Lubelski sąd sprawdzi, czy majątek szefa trzeciej największej partii w Sejmie nadal powinien być prześwietlany. Prokuratura umorzyła śledztwo, choć wątpliwości jest bez liku. Co posłowie mówią? W Sejmie tej i poprzedniej kadencji najczęściej słyszano zwrot „Dziękuję bardzo panu posłowi”, „Panie marszałku, wysoka izbo…” oraz „Proszę bardzo, panie pośle”. Czy nasi politycy mają coś więcej do powiedzenia? Jak żyjemy, tak jeździmy Rozmowa z Moniką Dzioba, psychologiem komunikacyjnym z Lublina, analizującym zachowania na drodze. Latynoskie rytmy w trzech odsłonach O akcji Dziennika Wschodniego \"Taniec z VIP-ami\". Dusza wina Rozmowa z Hugo Casanovą, potomkiem Giacomo Casanovy, włoskim winiarzem z Chile. Boisko nie jest teatrem Czym różni się tarzan od Stojanova, co to są sanie i jak można strzelić z krótkiej nogi – tego wszystkiego można dowiedzieć się z książki Marcina Rosłonia. Chmurki na palcach Fotoreportaż Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Golonka na wieży Golonka pieczona w piwie podana na ziemniaczanej wieży w towarzystwie zasmażanej kapusty, może być zjawiskowym objawieniem. Pod warunkiem, że kucharz przyrządzi ją na prawdziwym piwie, które dojrzewa w dębowych beczkach. Tylko wtedy golonka uzyska smak, którym można się zachwycić.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama