Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Lubelskie cukierki powstają już w nowym miejscu

Jako pierwsze uruchomiono linie produkujące karmelki. Wkrótce ruszy wyrób pralinek, cukierków czekoladowych oraz galaretek. Na sklepowe półki trafią one najpóźniej we wrześniu.
Lubelskie cukierki powstają już w nowym miejscu

Do niedawna „Pszczółka” działała w fabryce przy ulicy Krochmalnej. Teraz przeniosła się do nowoczesnego zakładu w lubelskiej strefie ekonomicznej, który wybudowano za 153 mln złotych.

 Uruchomienie fabryki przebiegło zgodnie z planem i naszymi założeniami  mówi Aleksander Batorski, prezes Fabryki Cukierków „Pszczółka” sp. z o.o..  Przed nami duże wyzwanie, jakim jest wprowadzenie na rynek nowych produktów. Obecnie jesteśmy na etapie testowania i udoskonalania cukierków czekoladowych. Zależy nam, żeby oddać konsumentom produkt najwyższej jakości, który będzie spełniał ich oczekiwania i dostarczy słodkich chwil beztroski.

Pełną parą trwa już natomiast produkcja cukierków Musss Plus, musujących karmelków z dodatkiem witaminy C oraz magnezu.

>>>

Złota Setka 2016. Ranking Najlepszych Firm Lubelszczyzny [POBIERZ PDF]

Powiązane galerie zdjęć:


Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama