Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Owoce morza w Restauracji Cukrownia w Opolu Lubelskim

Nie tak dawno otwarto w Opolu Lubelskim Restaurację Cukrownia.
Owoce morza w Restauracji Cukrownia w Opolu Lubelskim

Mieści się w odnowionych, zabytkowych pomieszczeniach dawnej cukrowni. Miejsce robi wrażenie. Jakbyśmy przenieśli się na chwilę do fabrycznej Łodzi. Lokal jest przestronny, pięknie zaprojektowany i wyposażony. W kuchni rządzi szef Szymon Boguta, który pokazał klasę w restauracji Chleb Powszedni Hotelu Trzy Róże.

Ostatnio Boguta zaprosił ludzi na owoce morza. W zestawie dla 2-3 osób znalazły się: macka ośmiornicy w kryształkach soli Maldon i czosnku, Krewtki/wino/czosnek, Mule/masło/wino, Kalmary w tempurze, krokiety rybne z dorsza i tuńczyka, Gulasz z wszystkich owoców morza.

Jedzenie było znakomite, na sali komplet. Brawo.


Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama