– Prowadzę warsztaty dla maksymalnie 12 osób, żeby każdemu poświęcić tyle samo uwagi. Przygotowujemy kilka dań i deser. To będzie nowoczesna kuchnia z mocnymi lubelskimi akcentami i wykorzystaniem najlepszych lokalnych ekologicznych produktów m.in. serów czy ryb – zapowiada Sylwia Stachyra. – Wszystko, co przygotujemy będzie można potem zjeść na miejscu lub zabrać do domu. Będę opowiadać uczestnikom m.in. o technikach kulinarnych, produktach i organizacji pracy w kuchni.
Warsztaty przy Lubartowskiej 77 mają odbywać się cyklicznie, co dwa tygodnie w ramach Akademii Kulinarnej. Koszt warsztatów – 250/os. (w cenie produkty, możliwość gotowania na profesjonalnym sprzęcie i certyfikat ukończenia warsztatów). Początek czterogodzinnych warsztatów o godz. 18. Zapisy: [email protected] lub tel. 605 106 601. (kp)













Komentarze