Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Ela Cwalina

Można go dziś kupić w każdym markecie. Jest aromatyczny, bardzo smakowity i pikantny. Ten owczy ser na przekąskę jest w sam raz.
Gdy bundz w sklepie kupimy najlepiej go zalać oliwą z ziołami. Po trzech dniach przejdzie aromatem prowansalskich pól i juz sam będzie wspaniałą zakąską. 8 plastrów sera 4 ząbki marynowanego czosnku 4 plastry suszonego pomidora z olejowej zalewy sól, pieprz oliwa Na talerzu ułozyć plastry sera. Na każdym po pół plastra suszonego pomidora. Skropić oliwą, doprawić solą z pieprzem. Ozdobić czosnkiem. Podawać z razowym chlebem pod kieliszek mocnej, wytrawnej nalewki. Smacznego. PS Pomidory z własnej działki zrywam, suszę, zalewam oliwą z ziołami. Są pyszne.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama