Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Japońska zupa \"nic\"

To bardzo prosta, smaczna i tania zupa. Robię ją na działce i bardzo gościom smakuje.
1 litr bulionu warzywnego 100 g piersi z kurczaka 2 świeże grzyby 2 ząbki czosnku trochę młodego szczypiorku Jak nie mam czasu to bulion robię z kostki. Jak mam, to z wloszczyzny. Na wrzący bulion rzucam paski piersi z kurczaka. Gotuję kilka minut. Na minutę przed końcem gotowania wrzucam pokrojone na cienutkie plasterki surowe grzyby i posiekany czosnek.. W zimie mogą być pieczarki, w lecie prawdziwki. Po minucie wlewam do miseczek i posypuję świeżym szczypiorkiem. Smacznego Państwu życzę.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama