Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Sałata bardzo pyszna

Sposobów na sałaty jest bez liku. Oto przepis Agnieszki. Aż z Londynu. A to za sprawą zaprzyjaźnionej redakcji i redaktora Kordiego.
1 główka sałaty lodowej 5 łyżek oliwy tłoczonej na zimno 2 ząbki czosnku pęczek świeżutkiego koperku 2 jajka na twardo 15 dag sera pleśniowego sól pieprz Sałatę umyć. Osuszyć. Rwać palcami na części. Wymieszać z oliwą, roztartym czosnkiem i posiekanym koperkiem. Ułożyć na półmisku. Ozdobić ćwiartkami jajka na twardo. Wstawić do lodówki na 15 minut. Przed podaniem posypać pokruszonym serem pleśniowym. Smacznego.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama