Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Złocisty chlebek

Takie chlebki są doskonałym dodatkiem do potraw z grilla.
1 pszenny chlebek ciabatta, 2 małe pomidory, 125 g sera mozarella, sól, pieprz, ząbek czosnku, 2 łyżki oliwy, 1 łyżką octu balsamico, świeża bazylia Chleb głęboko ponacinać. Pomidory i ser pokroić w plastry, doprawić solą z pieprzem. W każdym nacięciu umieścić po plastrze sera i pomidora. Chlebek położyć na folii aluminiowej. Czosnek rozetrzeć z oliwą i skropić chlebek. Po zawinięciu w folię piec 4 minuty z obu stron. Rozwinąć z folii, skropić balsamico, posypać siekaną bazylią.

Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama