Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Tematyczne:

Kuchnia

Przepis na naleśniki Kubusia Puchatka

Przepis na naleśniki Kubusia Puchatka

Z miodem lipowym i sokiem z cytryny. Dla dużych i małych. Dobre niebywale. 10.04.2011 12:50
Gnudi. Włoskie kopytka ze szpinaku z masłem szałwiowym

Gnudi. Włoskie kopytka ze szpinaku z masłem szałwiowym

Delikatniejsze od gnocchi, przygotowane z serem ricotta oraz odrobiną parmezanu i bardzo szybkie w wykonaniu, sprawią przyjemność całej rodzinie. 03.04.2011 10:33
Jak zrobić ser ricotta w domu?

Jak zrobić ser ricotta w domu?

Zrób sobie pyszny serek ricotta w domu. Bedzie na śniadanie. I na obiad. 03.04.2011 10:27
Reklama deweloper tbv
Zupa serowa z szałwią

Zupa serowa z szałwią

Zainspirował mnie Robert Makłowicz. Zupa jest wyjątkowo dobra. 27.03.2011 10:33
Na śniadanko quesadilla

Na śniadanko quesadilla

To tortilla z żółtym serem. Oliwki dodadzą jej smaku. Zaczynamy od upieczenia pysznych placków. 27.03.2011 09:35
Kulinarna mapa Lubelszczyzny: Literacki smak

Kulinarna mapa Lubelszczyzny: Literacki smak

Kiedy Józef Czechowicz zobaczył na talerzu raki, dostał gęsiej skórki. Kelner podał mu na uspokojenie kalarepkę. Zrezygnowany zamówił kotlety po zamojsku. Z czosnkiem i majerankiem. 21.03.2011 15:52
Wiosenna cukinia z patelni

Wiosenna cukinia z patelni

W sklepach można kupić 1 kk cukinii za 7 zł. Wystarczy na 3 smaczne dania. 21.03.2011 15:48
Smażona cukinia według Leonarda da Vinci

Smażona cukinia według Leonarda da Vinci

Fanom wegetariańskiej kuchni polecam książkę \"Kuchnia Leonarda da Vinci. Sekretna historia kuchni włoskiej”. To kopalnia wiedzy o artyście, obyczajach i kuchni. 21.03.2011 15:43
Wiosenne sałaty i sałatki

Wiosenne sałaty i sałatki

Sałatka z mniszka? Dlaczego nie! Smakuje jak rukola. Albo roszponka. Wiosenne sałaty można łączyć na talerzu w zaskakujące duety. Jeśli na kolację zjesz sałatę z makaronem, zaśniesz jak dziecko. 21.03.2011 15:33
Szkoła gotowania: Warkocz z 3 rodzajów mięs (wideo)

Szkoła gotowania: Warkocz z 3 rodzajów mięs (wideo)

Miał po kilka kochanek na raz, świetnie gotował, żył na kredyt i pisał świetne wiersze. Kto? Bolesław Leśmian z Hrubieszowa. Postanowiliśmy odtworzyć warkocz z trzech rodzajów mięs. Jego popisowe danie. 03.03.2011 13:25
Szkoła gotowania: Fasolka po bretońsku (wideo)

Szkoła gotowania: Fasolka po bretońsku (wideo)

Hiszpański kucharz Ismael Hernandez dla polskiej żony Marysi nauczył się robić fasolkę po bretońsku. 24.02.2011 10:30
Szkoła gotowania. Bryzol ze \"Świdniczanki\" (wideo)

Szkoła gotowania. Bryzol ze \"Świdniczanki\" (wideo)

Zupa jak u mamy, bryzol jak w Europie, wystrój jak w PRL. Do tego niezrównany smak potraw, nieprzyzwoicie niskie ceny i kolekcja srebrnych patelni zdobytych w ogólnopolskich konkursach. Legenda \"Świdniczanki” trwa. 17.02.2011 13:11

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama