Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Urszula Dudziak: Z tego się nie tyje

Nie mogę się nim nasycić. Jest słodki. Najlepszy na świecie. Tak bardzo w zgodzie z ciałem kobiety. Wielka gwiazda zdradza tajemnicę doskonałej figury.
Najlepszą rzeczą jaka może być, to jest makrobiotyczny chleb. Jest tak pożywny, tak pyszny i tak w zgodzie z organizmem. Podam przepis. 400 g sparzonej kaszy jaglanej 400 g brązowego ryżu 4 litry wody sporo kminku sól pieprz. Należy wymieszać wszystkie składniki, zalać wodą i gotować przez kwadrans. Dodać trochę soli, pieprzu i kminku. Następnie odstawić na dwadzieścia minut. Dobrze ryżowo jaglane ciasto wymieszać, uformować chlebki i wstawić do piekarnika nagrzanego do dwustu pięćdziesięciu stopni Celsjusza. Na godzinkę. Wychodzą z tego chlebki, które są najzdrowsze, dostarczają witamin i minerałów, można jeść do woli i się z tego nie tyje. Z Urszulą Dudziak rozmawiała Magdalena Fijałkowska, Radio Lublin
Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama