Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Wałek do mięsa

Idealny do kotletów schabowych i steków. Bitki nim przyrządzone nie mają sobie równych.
Kosztuje 22 złote. Idealnie rozbija mięso, nie niszcząc jego struktury. Jest łatwy w czyszczeniu. Podczas przyrządzania schabowych pracuje cicho, nie powoduje rozpryskiwania się kawałków mięsa. Wypróbowałem go na schabowych. Wystarczy 2 minuty i otrzymujemy idealnie rozbite mięso. Można na mięsie położyć kilka ząbków czosnku i przejechać wałkiem. Można położyć na schabie plaster wędzonego boczku, rozwałkować i panierować mięso - schabowe mają super smak. Dobrze sprawdza się przy obróbce piersi z kurczaka. Na idealnie rozbitym mięsie można położyć kawałek masła i posiekaną pietruszkę, zwinąć w roladkę, panierować i smażyć. Jest nieoceniony przy obróbce wołowiny. Steki są soczyste. Polecam.
Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Komentarze

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama