Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Tematyczne:

Kuchnia

Tak się w Janowcu robi pstrągi

Tak się w Janowcu robi pstrągi

Do każdego pstrąga włożyliśmy po łyżeczce masła. Ponadto do pierwszego młody szpinak, do drugiego pomidory z fetą, do trzeciego – młodą cukinię z ziołami. Ryby ułożyliśmy na ruszcie i zamknęliśmy pokrywę gazowego grilla. Po 7 minutach soczyste pstrągi były gotowe. 08.07.2010 12:32
Pyza wygrała frytkownicę

Pyza wygrała frytkownicę

Jury konkursu pod przewodnictwem Agnieszki Dragan uznało, że przepisy nadesłane przez Internautkę \"Pyza\" są warte wypróbowania w kuchni. 25.06.2010 07:41
Podaj przepis na danie z Europy, wygraj walizkę pełną sztućców!

Podaj przepis na danie z Europy, wygraj walizkę pełną sztućców!

Jak wygrać 72 częściowy zestaw sztućców zapakowanych w elegancką walizkę? Wystarczy pod tekstem wpisać w komentarzu przepis na dowolne europejskie danie. 17.06.2010 13:54
Reklama deweloper tbv
Jak zrobić szwajcarskie rösti?

Jak zrobić szwajcarskie rösti?

Żeby się nauczyć robić najsłynniejszy przysmak ze Szwajcarii pojechaliśmy z Moniką Januszek z Radia Lublin do restauracji \"Swiss grll\" w Zamościu, gdzie gotuje Thomas Held 17.06.2010 12:09
Gdzie można zjeść coś dobrego z grilla?

Gdzie można zjeść coś dobrego z grilla?

W Lublinie niedaleko ogrodu botanicznego dają najlepsze szaszłyki w mieście. W Pikulach - golonkę z rożna. Czy znacie dobre adresy na danie z grilla na Lubelszczyźnie? 17.06.2010 11:16
Jak zrobić dobry chłodnik

Jak zrobić dobry chłodnik

Chłodny chłodnik to najlepszy sposób na przetrwanie upałów. Podajemy kilka przepisów na orzeźwiające zupy. 16.06.2010 09:53
Szybki torcik od Willimasa

Szybki torcik od Willimasa

Cukiernia Williams w Jastkowie słynie z czekoladowego tortu na gruszkach. Gruszki Williamsa to ogrodowa arystokracja. To na ich bazie Andrzej Ochal, lekarz z Jastkowa zaprojektował tort. 16.06.2010 09:42
Fasolka szparagowa po grecku i prowansalsku

Fasolka szparagowa po grecku i prowansalsku

Z serem fetą. Prosta w przyrządzeniu, zaskakuje smakiem. Polecamy także fasolkę po prowansalsku. 16.06.2010 09:23
Jak zrobić pierogi, które wygrały mistrzostwa w Bychawie?

Jak zrobić pierogi, które wygrały mistrzostwa w Bychawie?

Kucharze z zamku w Baranowie Sandomierskim wygrali I Mistrzostwa Pierogowe w Bychawie. Fantastyczne pierogi z lina zwaliły z nóg jury, któremu przewodniczył Waldemar Hołówka z Fundacji Klubu Szefów Kuchni. 03.06.2010 22:02
Regulamin Konkursów Kulinarnych \"Gotuj z Suliszem”

Regulamin Konkursów Kulinarnych \"Gotuj z Suliszem”

Regulamin Konkursów Kulinarnych organizowanych przez Dziennik Wschodni pod nazwą \"Gotuj z Suliszem”. 21.05.2010 11:30
Podaj przepis na potrawę z ziemniaków, wygraj frytkownicę!

Podaj przepis na potrawę z ziemniaków, wygraj frytkownicę!

Możesz podać przepis na zupę, placki, pierogi, zapiekanki, babkę ziemniaczaną a nawet sałatkę. 14.05.2010 05:44
Żydowskie placki na szczęście w Mandragorze (zdjęcia)

Żydowskie placki na szczęście w Mandragorze (zdjęcia)

W lubelskiej restauracji Mandragora zrobiliśmy z Moniką Januszek z Radia Lublin tradycyjne, żydowskie placki ziemniaczane zwane plackami chanukowymi. 08.05.2010 16:30

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama