Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Tematyczne:

Kuchnia

Wasze przepisy: Piotr Wierzchoń: Spaghetti z tuńczykiem

Wasze przepisy: Piotr Wierzchoń: Spaghetti z tuńczykiem

Jest realizatorem dźwięku w Radiu Lublin. Rozpieszcza swoją jamniczkę. I dobrze gotuje. Uwielbia spaghetti z tuńczykiem. Oto jego autorski przepis. Sprawdzony. 20.10.2009 14:26
Wasze przepisy. Marysia Góralczyk: Konfitury z ziołami

Wasze przepisy. Marysia Góralczyk: Konfitury z ziołami

Konfitury robię z tego, na co akurat mam ochotę. Robię mało, tak, żeby zjeść w ciągu trzech dni. Zawsze dodaję zioła. 18.10.2009 20:41
Porady. Jak uwędzić białą kiełbasę. Bez wędzarki?

Porady. Jak uwędzić białą kiełbasę. Bez wędzarki?

Czy można wędzić bez wędzarki? Można. I nie jest to trudne. Wędzić można na przykład w woku. Kto raz spróbuje, zorganizuje sobie prawdziwą wędzarkę. A to już jest przyjemność. 18.10.2009 18:00
Reklama deweloper tbv
Hity polskiej kuchni. Lanckorona: Chrzanówka

Hity polskiej kuchni. Lanckorona: Chrzanówka

Podawana w okolicach Lanckorony (dawniej jako potrawa ściśle wielkanocna), jest do dziś uważana za afrodyzjak działający zarówno na panów jak i na panie. 18.10.2009 17:22
Jeszcze Hildegarda: Ryba w skorupce bazyliowej

Jeszcze Hildegarda: Ryba w skorupce bazyliowej

Wygląda, że to dobry pomysł. Święta mniszka ceniła ryby, polecała łączyć je ze świeżymi ziołami. Steki z ryby w bazyliowej skorupce. Warto przetestować. 18.10.2009 10:38
Kuchnia św. Hildegardy: Antystresowe ciasteczka

Kuchnia św. Hildegardy: Antystresowe ciasteczka

Już 800 lat temu Hildegarda z Bingen twierdziła, że najlepszym lekarstwem jest jedzenie. Właśnie wpadła mi w ręce \"Książka kucharska św. Hildegardy\". Jest niedziela i piekę ciasteczka. 18.10.2009 09:14
Hit. Zrób sobie sało

Hit. Zrób sobie sało

Sało to słynna przekąska rodem z rosyjskiej kuchni. Cienkie plasterki solonej słoniny jada się z ciemnym chlebem i kiszonym ogórkiem. Soloną słoninę, która jest miękka jak masło – można uwędzić. 16.10.2009 15:51
Kuchnia gwiazd. Robert Makłowicz: Ostre skrzydełka

Kuchnia gwiazd. Robert Makłowicz: Ostre skrzydełka

W sam na jesienną zawieruchę. Robert Makłowicz poleca jeść je z chlebem posmarowanym pieczonym czosnkiem. 16.10.2009 14:35
Trzy smaczne godziny w Radiu Lublin. Potrawy z boczniaka, pieczarek i grzybów shitake. Zapraszam

Trzy smaczne godziny w Radiu Lublin. Potrawy z boczniaka, pieczarek i grzybów shitake. Zapraszam

W piątek 16 października 2009 od 9 do 12. Nie ma grzybów. Za oknem śnieg? Jaki problem. Boczniaki mogą urosnąć Ci w domu. Jak? Słuchaj Radia Lublin. 16.10.2009 06:56
Konkurs. Czy banany rosną na drzewach? Sprawdź w encyklopedii i wygraj Chiquisafe!

Konkurs. Czy banany rosną na drzewach? Sprawdź w encyklopedii i wygraj Chiquisafe!

Tylko u nas możesz wygrać \"Chiquisafe”. Unikalne etui na banany, zaprojektowane tak, by chronić pyszny owoc w drodze do pracy, szkoły czy klubu fittnes. Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Czy banany rosną na drzewach? I wysłać odpowiedź na adres: [email protected] - zapraszamy do zabawy. 15.10.2009 13:36
Kuchnia gwiazd. Kurt Scheller: Pierożki z sandaczem są lepsze niż seks

Kuchnia gwiazd. Kurt Scheller: Pierożki z sandaczem są lepsze niż seks

Najpierw przepis na pierożki z sandaczem. Potem rozmowa z Kurtem. Stawia kontrowersyjną tezę, że kuchnia jest lepsza niż seks. 14.10.2009 19:07
Przepisy naszych dziennikarzy. Krzysztof Załuski: Tureckie pierożki ze szpinakiem

Przepisy naszych dziennikarzy. Krzysztof Załuski: Tureckie pierożki ze szpinakiem

Mają kruche ciasto z jogurtowym posmakiem. Ciasto kryje w sobie aromatyczny szpinak. Przybierają różne kształty. I nie można się nimi najeść. 14.10.2009 14:57

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama