Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Tematyczne:

Kuchnia

Jak zrobić świąteczny bigos?

Jak zrobić świąteczny bigos?

Najważniejsza zasada: im więcej gatunków wędlin i mięsa, tym bigos smaczniejszy! 18.12.2008 22:28
Pstrąg z wędzarki

Pstrąg z wędzarki

Aż się wierzyć nie chce, że wystarczy świeże pstrągi posolić i przez cztery godziny wędzić je w dymie ze śliwkowego drewna, żeby efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania. 11.12.2008 15:56
Dożynki rybackie: salceson z tołpygi. Hit!

Dożynki rybackie: salceson z tołpygi. Hit!

Salceson z tołpygi z Gospodarstwa rybackiego w Siemieniu to jeden z największych przysmaków V Dożynek Rybackich. Zdradzamy przepis! 07.12.2008 09:53
Reklama deweloper tbv
Karp z borowikami

Karp z borowikami

Bije na głowę karpia z patelni smażonego na oleju. Zamiast dławić się ośćmi, kup filety i zrób je według podanego przepisu. 04.12.2008 20:21
Kulinarny Lublin: sprawdź, czy dobrze zjesz!

Kulinarny Lublin: sprawdź, czy dobrze zjesz!

Ona i On. Zaglądają do restauracji. Wybierają zaciszne miejsce. Próbują dań. I piszą o swoich wrażeniach. Sprawdź sentymentalny przewodnik po gastronomicznej Lubelszczyźnie. 30.11.2008 23:15
Żurek na wędzonce, z kiełbasą i jajkiem

Żurek na wędzonce, z kiełbasą i jajkiem

Pachnie zakwasem, czosnkiem, majerankiem. Na zimową pogodę jest w sam raz. 27.11.2008 17:13
Przepisy naszych Czytelników

Przepisy naszych Czytelników

Przysłali przepisy i wygrali. Jola blender, Halina super książkę kucharską \"Przepyszne ziemniaki\", Anna książkę Roberta Makłowicza \"Smak Węgier\". Gratulacje. 27.11.2008 15:35
Tosiek z \"Plebanii\" ugotuje w Plazie gulasz

Tosiek z \"Plebanii\" ugotuje w Plazie gulasz

Gulasz będzie z wieprzowiny. Z cebulą, czosnkiem, czerwoną papryką i pieczarkami. Żeby było smaczniej, podamy go w chlebkach. Gdzie? W piątek, 21 listopada od godz. 15 do 18 w lubelskiej Plazie. 20.11.2008 13:58
W piątek interaktywne gotowanie w Plazie

W piątek interaktywne gotowanie w Plazie

Spotkacie nas w delikatesach \"Delima\" w Plazie. W piątek, 21 listopada od 15. Razem z Jerzym Rogalskim zrobimy gulasz po węgiersku. I będziemy nim częstować. 18.11.2008 13:48
Co pieczecie do kawy?

Co pieczecie do kawy?

Torcik, sernik, szarlotkę? Zobaczcie, co piecze Alicja Rebeta. 15.11.2008 10:42
Herbata z tygielka? Tak!

Herbata z tygielka? Tak!

Do miedzianego naczynia dodajesz utłuczone korzenie, owocowy susz i czarną herbatę. 14.11.2008 06:47
Golonka po piasecku

Golonka po piasecku

Chcesz zdobyć serce mężczyzny? Zrób mu golonkę, jak lubi. 06.11.2008 23:50

ALARM 24

Masz dla nas temat?

Daj nam znać pod numerem:

+48 691 770 010

Kliknij i poinformuj nas!

Reklama

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO?

Reklama
Reklama
Reklama