Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

II LIGA

22 kwietnia 2021 r.
9:35

Szkoda błędu z pierwszej minuty, czyli opinie po meczu Garbarnia - Motor

0 4 A A
(fot. Motor Lublin)

W całej poprzedniej rundzie Motor poniósł pięć porażek. W tym roku przegrał już cztery z dziewięciu meczów. W środę lepsza od drużyny z Lublina okazała się Garbarnia Kraków, która wygrała 2:1. Jak spotkanie oceniają trenerzy obu ekip?

AdBlock
Szanowny Czytelniku!
Dzięki reklamom czytasz za darmo. Prosimy o wyłączenie programu służącego do blokowania reklam (np. AdBlock).
Dziękujemy, redakcja Dziennika Wschodniego.
Kliknij tutaj, aby zaakceptować

Marek Saganowski (Motor Lublin)

– Gratulacje dla rywali. Wiedzieliśmy, że to ciężki teren i że gra będzie wyglądała tak, jak wyglądała. To nie było piękne widowisko. Liczyło się przede wszystkim wygranie drugiej piłki. Futbolówka dłużej była w górze niż na murawie. W tej konfrontacji zdecydowanie przegraliśmy. Szkoda tej pierwszej minuty, bo po naszym błędzie rywale potrzebowali tylko pół sytuacji, żeby zdobyć bramkę. My musieliśmy kreować i ciężko było nam wykorzystać nasze okazje. Do przerwy remisowaliśmy jednak 1:1. Po przerwie dwa rzuty karne i ciężko coś więcej powiedzieć. To był brzydki mecz walki.

Łukasz Surma (Garbarnia Kraków)

– Podtrzymaliśmy dobrą serię, ale to nie przyszło nam łatwo. Motor postawił nam wysokie wymagania. Dużo piłek, które grał Rafał Grodzicki na Krzysztofa Ropskiego i Daniela Świderskiego, a także na skrzydłowych sprawiało nam sporo kłopotów. Po pewnych korektach w przerwie i rozmowach z zawodnikami dawaliśmy już sobie z tym radę. Dobra i czujna gra w defensywie skutkuje tym, że możemy wyprowadzać swoje akcje. Byliśmy groźni w ataku, nasi napastnicy wsparci drugą linią mogli tworzyć sytuacje. To był nerwowy mecz, a obu drużynom zależało na zwycięstwie. Cieszę się, że mogłem się spotkać z moim wieloletnim przyjacielem Markiem Saganowskim. Wiem, że nie jest zbyt pocieszony po tym meczu, ale dla nas było to bardzo ciężkie spotkanie i niezwykle wymagający przeciwnik.

Skomentuj i udostępnij na Facebooku
e-Wydanie
Czytaj więcej o:

Komentarze 4

Najlepsze · Najnowsze
Avatar
merritt / 22 kwietnia 2021 r. o 11:10
+15
Z niewielką nadzieją wszedłem na neta myśląc, że może już go wywalą ale niestety. Kolejne powody kolejnej porażki już znamy i jedziemy dalej. Ta drużyna to już przestaje być drużyna. Ktoś tym wszystkim kieruje? Skład jest może przeciętny ale 9 pkt w 9 meczach??? 7 goli w 9 meczach??? Na co czekamy? Aż się uda kupić przepłacany o 100% skład z 1 ligi i wymęczyć za dwa sezony awans. Po co nam trener który z tych przeciętnych zawodników nie potrafi wykrzesać tego co umieją? Taki trener nie gwarantuje nic. Zaczynajmy budowę od doświadczonych ludzi z warsztatem na ławce trenerskiej a nie od amatora bez doświadczenia i kolegi od transferów co to mu się nie chcę do Lublina przyjeżdżać.
Z niewielką nadzieją wszedłem na neta myśląc, że może już go wywalą ale niestety. Kolejne powody kolejnej porażki już znamy i jedziemy dalej. Ta drużyna to już przestaje być drużyna. Ktoś tym wszystkim kieruje? Skład jest może przeciętny ale 9 pkt w 9 meczach??? 7 goli w 9 meczach??? Na co czekamy? Aż się uda kupić przepłacany o 100% skład z 1 ligi i wymęczyć za dwa sezony awans. Po co nam trener który z tych przeciętnych zawodników nie potrafi wykrzesać tego co umieją? Taki trener nie gwarantuje nic. Zaczynajmy budowę od doświadczonych ludz... rozwiń
Avatar
Motorlublin / 22 kwietnia 2021 r. o 10:03
+15
zespół gra tragicznie dryfuje w dół tabeli a zarządzający klubem powkładali czapki niewidki. Bawimy się a najlepsza zabawa będzie jak oni spadną z hukiem do 3 ligi. Wtedy to będzie bal bo inwestor się wycofa kopacze pouciekają a miasto zostanie z pustą areną i udziałami w spółce widmo
Avatar
Wielejebny / 22 kwietnia 2021 r. o 15:36
+8
Ale wstyd. Hajdo przy nim to profesjonalista. Warszawskie nieudaczniki na ciepłych posadkach za dobrą kasę. Jeden jeździ na gazie ale do Lublina nie chce mu się przyjechać drugi co mecz skomla że źle weszli w mecz. Wojtka Kowalczyka jeszcze zatrudnijcie będzie z kim chlac
Avatar
Simplex01 / 22 kwietnia 2021 r. o 17:52
+6
Ciekawe kiedy Jakubas się kapnie jakich ignorantów zakontraktował?
Avatar
Simplex01 / 22 kwietnia 2021 r. o 17:52
+6
Ciekawe kiedy Jakubas się kapnie jakich ignorantów zakontraktował?
Avatar
Wielejebny / 22 kwietnia 2021 r. o 15:36
+8
Ale wstyd. Hajdo przy nim to profesjonalista. Warszawskie nieudaczniki na ciepłych posadkach za dobrą kasę. Jeden jeździ na gazie ale do Lublina nie chce mu się przyjechać drugi co mecz skomla że źle weszli w mecz. Wojtka Kowalczyka jeszcze zatrudnijcie będzie z kim chlac
Avatar
merritt / 22 kwietnia 2021 r. o 11:10
+15
Z niewielką nadzieją wszedłem na neta myśląc, że może już go wywalą ale niestety. Kolejne powody kolejnej porażki już znamy i jedziemy dalej. Ta drużyna to już przestaje być drużyna. Ktoś tym wszystkim kieruje? Skład jest może przeciętny ale 9 pkt w 9 meczach??? 7 goli w 9 meczach??? Na co czekamy? Aż się uda kupić przepłacany o 100% skład z 1 ligi i wymęczyć za dwa sezony awans. Po co nam trener który z tych przeciętnych zawodników nie potrafi wykrzesać tego co umieją? Taki trener nie gwarantuje nic. Zaczynajmy budowę od doświadczonych ludzi z warsztatem na ławce trenerskiej a nie od amatora bez doświadczenia i kolegi od transferów co to mu się nie chcę do Lublina przyjeżdżać.
Z niewielką nadzieją wszedłem na neta myśląc, że może już go wywalą ale niestety. Kolejne powody kolejnej porażki już znamy i jedziemy dalej. Ta drużyna to już przestaje być drużyna. Ktoś tym wszystkim kieruje? Skład jest może przeciętny ale 9 pkt w 9 meczach??? 7 goli w 9 meczach??? Na co czekamy? Aż się uda kupić przepłacany o 100% skład z 1 ligi i wymęczyć za dwa sezony awans. Po co nam trener który z tych przeciętnych zawodników nie potrafi wykrzesać tego co umieją? Taki trener nie gwarantuje nic. Zaczynajmy budowę od doświadczonych ludz... rozwiń
Avatar
Motorlublin / 22 kwietnia 2021 r. o 10:03
+15
zespół gra tragicznie dryfuje w dół tabeli a zarządzający klubem powkładali czapki niewidki. Bawimy się a najlepsza zabawa będzie jak oni spadną z hukiem do 3 ligi. Wtedy to będzie bal bo inwestor się wycofa kopacze pouciekają a miasto zostanie z pustą areną i udziałami w spółce widmo
Zobacz wszystkie komentarze 4

Skomentuj

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.

Twój komentarz został dodany

Pozostałe informacje

Lubelskie. Restaurator ma zapłacić 30 tys. zł kary. Zbiera pieniądze w internecie

Lubelskie. Restaurator ma zapłacić 30 tys. zł kary. Zbiera pieniądze w internecie

30 tys. złotych kary nałożył na łukowską restaurację Warka sanepid. Właściciele nie żałują jednak otwarcia lokalu w czasie pandemii, ale pieniędzy na spłatę kary nie mają.

Puławska jadłodzielnia uruchomiona. Stoi przy Hali Targowej
zdjęcia
galeria

Puławska jadłodzielnia uruchomiona. Stoi przy Hali Targowej

W ostatni czwartek przy ul. Piaskowej otwarto pierwszą jadłodzielnię w Puławach. To ogólnodostępna lodówka, w której można zostawiać żywność dla potrzebujących. Jej obsługą będą zajmowały się dwie wolontariuszki. Sprzęt z własnych środków zakupił radny Andrzej Kuszyk.

Zabójca z Macedonii zmienił nazwisko i przyjechał do Polski. Namierzyli go policjanci z Kraśnika

Zabójca z Macedonii zmienił nazwisko i przyjechał do Polski. Namierzyli go policjanci z Kraśnika

Mężczyzna zabił swoją partnerkę i groził jej matce.

Pogrzeb policjanta zastrzelonego na służbie w Raciborzu
wideo
galeria
film

Pogrzeb policjanta zastrzelonego na służbie w Raciborzu

Michał Kędzierski został pośmiertnie odznaczony "Krzyżem Zasługi za Dzielność".

Tragedia w Hrubieszowie. Rowerzysta wjechał wprost pod dostawczaka

Tragedia w Hrubieszowie. Rowerzysta wjechał wprost pod dostawczaka

Nie żyje starszy mężczyzna, który został potrącony na jednej z ulic Hrubieszowa.

Odległość między stolikami albo przegrody. Zasady dla restauracji

Odległość między stolikami albo przegrody. Zasady dla restauracji

Od soboty hotele znów będą mogły przyjmować gości. Za tydzień będzie można zjeść obiad w ogródki przy restauracji. Jakie będą obowiązywały zasady?

Padwa Zamość z szansami na turniej mistrzów

Padwa Zamość z szansami na turniej mistrzów

MKS Padwa Zamość jest już pewna występu w przyszłym sezonie w centralnej I lidze, która powstanie w wyniku reformy rozgrywek przygotowanej przez Związek Piłki Ręcznej w Polsce.

Ciało mężczyzny w lesie koło Biłgoraja

Ciało mężczyzny w lesie koło Biłgoraja

Wszystko wskazuje na to, że mężczyzna zasłabł i zmarł podczas prac leśnych.

Wystawa "Nasza Polska Dzisiejsza" Chrisa Niedenthala w Galerii Rozdroża
7 maja 2021, 0:00

Wystawa "Nasza Polska Dzisiejsza" Chrisa Niedenthala w Galerii Rozdroża

Od 7 maja w Galerii Rozdroża (Centrum Kultury, ul. Peowiaków 12) można oglądać prace fotograficzne Chrisa Niedenthala w ramach ekspozycji "Nasza Polska Dzisiejsza". Wystawa na razie dostępna będzie tylko online.

Lublin. Sobotnie zamknięcie pętli odwołane

Lublin. Sobotnie zamknięcie pętli odwołane

– Nie dojdzie do zapowiadanych na sobotę utrudnień w ruchu komunikacji miejskiej na Sławinie. Prace mające być przyczyną tych utrudnień zostały przełożone na później z powodu złej pogody

Na znak solidarności z zastrzelonym policjantem w Lublinie zawyły syreny [zdjęcia, wideo]
galeria

Na znak solidarności z zastrzelonym policjantem w Lublinie zawyły syreny [zdjęcia, wideo]

Zginął na służbie, chociaż nic nie wskazywało na to, że zwyczajna z pozoru interwencja zakończy się tak tragicznie. W piątek, w samo południe, lubelscy policjanci oddali hołd funkcjonariuszowi z Raciborza, zastrzelonemu trzy dni wcześniej na służbie

Biłgoraj. Chciał pokazać, co potrafi za kierownicą volvo. Nie żyją dwie osoby
zdjęcia
galeria

Biłgoraj. Chciał pokazać, co potrafi za kierownicą volvo. Nie żyją dwie osoby

Sąd aresztował kierowcę, który uderzył autem w wiatę na stacji paliw. Zginęły wtedy dwie osoby.

Świdnik. Glebogryzarka rozszarpała mu nogę

Świdnik. Glebogryzarka rozszarpała mu nogę

Mężczyzna wykonywał prace ogrodowe. Musieli mu pomóc strażacy i lekarze.

Spalarnia odpadów medycznych w środku pojezierza. Mieszkańcy protestują
Alarm 24

Spalarnia odpadów medycznych w środku pojezierza. Mieszkańcy protestują

Już ponad 250 podpisów złożono pod petycją o zaniechanie pomysłu budowy spalarni odpadów medycznych w miejscowości Dratów-Kolonia. Inwestycja miałaby powstać w środku malowniczego pojezierza, 500 metrów od domów.

Budżet obywatelski Lublina. Ostatni moment na zgłoszenie pomysłu

Budżet obywatelski Lublina. Ostatni moment na zgłoszenie pomysłu

Jeszcze tylko w piątek można zgłaszać pomysły do budżetu obywatelskiego na rok 2022. Potem wszystkie propozycje będą oceniane przez komisję mającą zdecydować, które projekty zostaną dopuszczone do jesiennego głosowania.

II LIGA
26. KOLEJKA

Wyniki:

Pogoń Siedlce - Górnik Polkowice 1-2
Olimpia Grudziądz - Lech II Poznań 1-3
Garbarnia Kraków - Chojniczanka 2-1
Znicz Pruszków - GKS Katowice 1-0
Błękitni Stargard  - Sokół Ostróda 3-1
Skra Częstochowa - Stal Rzeszów 3-4
Śląsk II - Bytovia Bytów 3-2
Hutnik Kraków - Olimpia Elbląg 0-0
KKS Kalisz - Motor Lublin 1-1

Tabela:

1. Górnik 24 54 49-19
2. GKS Katowice 24 53 46-24
3. Chojniczanka 25 47 43-24
4. Skra 25 45 38-23
5. Wigry 24 43 33-23
6. Śląsk II 24 38 38-32
7. Stal Rzeszów 25 38 40-38
8. KKS 24 35 33-27
9. Sokół 25 33 35-36
10. Garbarnia 23 32 30-33
11. Motor 24 31 27-26
12. Pogoń 25 30 42-42
13. Bytovia 25 29 34-36
14. Znicz 25 26 24-41
15. Błękitni 25 26 26-50
16. Lech II 24 24 35-45
17. Hutnik 25 24 29-53
18. Olimpia G. 25 23 23-42
19. Olimpia E. 25 22 26-37

ALARM24

Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!
 

Uwaga czytelniku!

Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych przez administratora portalu www.dziennikwschodni.pl – spółkę Corner Media sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie.

Bardzo prosimy, zapoznaj się z tymi informacjami uważnie, są to bowiem sprawy bardzo istotne. Jeśli jesteś osobą małoletnią poniżej 16. roku życia, koniecznie przekaż tą wiadomość swoim opiekunom, którzy następnie powinni wytłumaczyć Ci, o co w niej chodzi i dlaczego się do Ciebie zwracamy.

Czym jest RODO?

RODO to potoczna nazwa Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. W Polsce będzie ono obowiązywało od 25 maja 2018 r. Akt ten wprowadza nowy standard ochrony danych osobowych, nakładając na podmioty przetwarzające te dane (administratorów danych) szereg obowiązków, w tym obowiązek poinformowania Ciebie o sposobie przetwarzania Twoich danych, celach w jakich Twoje dane są przetwarzane oraz o uprawnieniach przysługujących Ci w związku z przetwarzaniem danych osobowych przez administratora danych.

Administrator danych

Administratorem Twoich danych osobowych jest Corner Media Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Lublinie, ul. Krakowskie Przedmieście 54, 20-002 Lublin, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy Lublin – Wschód z siedzibą w Świdniku, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, za numerem KRS 0000507517, NIP 7123286919, kapitał zakładowy – 50.000,00. PLN

Możesz się z nami skontaktować zarówno pod adresem:
Corner Media Spółka z o.o.
ul. Krakowskie Przedmieście 54
20-002 Lublinie

jak i mailowo: online@dziennikwschodni.pl

oraz telefonicznie: 81 46-26-800

Rodzaj przetwarzanych danych osobowych

Przetwarzamy dane osobowe podane przez Ciebie podczas procesu rejestracji konta na portalu www.dziennikwschodni.pl, a także dane, które są zbierane podczas korzystania przez Ciebie z tego portalu. Chodzi o dane zbierane i zapisywane w plikach cookies. Więcej na temat plików cookies przeczytasz w naszej polityce prywatności.

Pamiętaj, rejestracja konta na portalu www.dziennikwschodni.pl nie jest obowiązkowa. Nie masz także obowiązku podawania nam swoich prawdziwych danych podczas procesu rejestracji, jak również nie musisz podawać nam wszystkich danych, o które pytamy. Może się jednak zdarzyć tak, że nie posiadając Twoich wszystkich danych albo nie posiadając Twoich prawdziwych danych, nie będziemy w stanie świadczyć Ci wszystkich usług, które oferujemy oraz wywiązać się z wszystkich obowiązków określonych w regulaminie portalu dziennikwschodni.pl (np. zapewnić Ci odpowiedniego bezpieczeństwa w zakresie odzyskania danych dostępowych do konta).

Cel przetwarzania danych osobowych

Głównym celem przetwarzania przez nas Twoich danych jest zapewnienie Ci pełnej funkcjonalności działania serwisu dziennikwschodni.pl, dostępu do usług świadczonych przez nas w ramach tego serwisu, zapewniania Ci bezpieczeństwa podczas korzystania z serwisu (np. w przypadku prób nadużyć) oraz wywiązanie się przez nas z obowiązków umownych wynikających z regulaminu portalu Dziennikwschodni.pl.

Dodatkowy cel przetwarzania danych osobowych to tzw. marketing własny, tj. przetwarzanie danych wyłącznie na nasze wewnętrzne potrzeby w celach analitycznych, badawczych, statystycznych, w szczególności poprzez dążenie do jak najpełniejszego dostosowania treści wyświetlanych na naszych stronach do Twoich preferencji i zainteresowań.

Ponadto, o ile wyrazisz na to zgodę, będziemy mogli przetwarzać Twoje dane osobowe w celach marketingowych (marketing zewnętrzny), w tym przekazywać Twoje dane podmiotom z nami współpracującym – agencjom reklamowym i naszym partnerom handlowym. Pamiętaj, że zgoda na przetwarzanie Twoich danych w celach marketingowych jest całkowicie dobrowolna i możesz ją w każdej chwili wycofać.

Pamiętaj także, że jeżeli jesteś osobą małoletnią, która nie ukończyła 16. roku życia, przesyłanie informacji w celach marketingowych może nastąpić wyłącznie po wyrażeniu zgody przez Twojego rodzica lub opiekuna.

Podstawy prawne przetwarzania danych

Twoje dane osobowe mogą być przetwarzane wyłącznie zgodnie z określonymi w obecnie obowiązujących przepisach podstawami prawnymi. W zależności od celu przetwarzania danych możemy wyróżnić trzy główne podstawy prawne przetwarzania danych.

Pierwszą podstawą przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umów o świadczenie usług. Mamy z nią do czynienia wtedy, gdy przetwarzanie danych jest niezbędne w celu zapewnienia Ci sprawnego, bezpiecznego korzystania z naszego serwisu wraz z jego wszystkimi funkcjonalnościami. Umowy o świadczenie usług to regulaminy, w tym regulamin portalu dziennikwschodni.pl, który akceptujesz decydując się na korzystanie z naszego serwisu.

Drugą podstawą przetwarzania danych jest uzasadniony interes administratora danych. Mamy z nim do czynienia w przypadku prowadzenia pomiarów statystycznych oraz działań z zakresu marketingu własnego przez administratora danych.

Wreszcie, trzecią przesłanką przetwarzania danych jest Twoja dobrowolna i świadoma zgoda. Na jej podstawie Twoje dane mogą być wykorzystywane w celach marketingowych, a także w celu profilowania.

Pamiętaj, zgody udzielasz w pełni dobrowolnie. Masz także prawo do cofnięcia udzielonej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie będzie miało jednak wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Podmioty, którym możemy przekazywać dane

Co do zasady Twoje dane osobowe będą przez nas wykorzystywane wyłącznie na nasz własny użytek.

W pewnych sytuacjach możemy jednak przekazać Twoje dane podmiotom z nami współpracującym: – naszym partnerom handlowym, podwykonawcom oferowanych przez nas usług, agencjom marketingowym.

Dodatkowo, w przypadkach ściśle określonych w przepisach prawa, będziemy zobligowani przekazać Twoje dane podmiotom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obecnie obowiązujących przepisów prawa (np. policji czy prokuraturze), pod warunkiem oczywiście, iż wystąpią do nas z takim żądaniem, powołując się na określoną podstawę prawną.

Okres przechowywania danych

Twoje dane osobowe będą przechowywane tak długo, jak będzie to niezbędne do zapewnienia Ci dostępu do usług oferowanych przez serwis www.dziennikwchodni.pl Oczywiście, możesz w każdym czasie złożyć wniosek o zaprzestanie przetwarzania swoich danych osobowych, ich zmianę lub usunięcie.

Informacje o prawach przysługujących osobie, której dane dotyczą

Musisz wiedzieć, że niezależnie od tego, na jakiej podstawie przetwarzamy Twoje dane, masz zawsze prawo dostępu do nich oraz ich poprawiania. Możesz również w każdym momencie żądać ich usunięcia lub cofnąć albo ograniczyć wcześniej udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych, przy czym wycofanie danej zgody nie wpływa na administratora danych do przetwarzania danych w celu określonym w danej zgodzie do chwili jej wycofania.

Masz również prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Możesz też zażądać od administratora danych osobowych przeniesienia Twoich danych lub uzyskania kopii Twoich danych, z tym jednak zastrzeżeniem, że prawo to nie może wpływać niekorzystnie na prawa i wolności innych osób. Administrator danych będzie realizował Twoje żądania w zakresie posiadanych możliwości technicznych.

Informacje o prawie do wniesienia skargi

Organem nadzorczym nad administratorem danych osobowych jest Generalny Inspektor Danych Osobowych, do którego masz prawo wnieść skargę za każdym razem, gdy Twoje dane będą przetwarzane w sposób w Twojej ocenie nieprawidłowy.

Informacje o tym, czy podanie danych jest wymogiem ustawowym lub umownym, czy jesteś zobowiązany do ich podania

Nie jesteś zobowiązany do podawania nam swoich danych osobowych ani wyrażania zgody na ich przetwarzanie, z tym jednak zastrzeżeniem, że ich podanie może okazać się niezbędne dla korzystania z określonych funkcjonalności serwisu.

Jest także możliwe, że jeśli nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych lub cofniesz wcześniej udzieloną zgodę, nie będziemy mogli zapewnić Ci dostępu do niektórych oferowanych przez nas usług, przy czym zawsze w takim wypadku zostaniesz o tym poinformowany.

Informacje o profilowaniu

Czym jest profilowanie? To zbieranie wszelkich informacji, które pozwalają bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować osobę, która jest poddawana profilowaniu. Profilowanie odbywa się najczęściej przy użyciu systemów informatycznych, w sposób zautomatyzowany, za pomocą specjalnych algorytmów uwzględniających określone wcześniej kryteria. Wyniki profilowania mogą być wykorzystywane m.in. do celów marketingowych, np. w celu spersonalizowania reklamy kierowanej do danego użytkownika lub przygotowania oferty uwzględniającej jego potrzeby lub preferencje.

Oświadczamy, że na chwilę obecną nie profilujemy Twoich danych. Jeśli jednak zaczniemy, zostaniesz o tym uprzednio poinformowany i będziesz miał prawo nie wyrazić na to zgody.

Bardzo prosimy o uważne zapoznanie się z powyższymi informacjami. Gdy już to zrobisz, kliknij przycisk Zapoznałem się z informacją. Przejdź do serwisu.

Rozumiem

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.