Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

III liga gr. IV

12 czerwca 2017 r.
10:51

Nie udźwignęli presji? Opinie po meczu Orlęta - Motor

0 28 A A
(fot. TOMASZ LEWTAK/MOTORLUBLIN.EU)

Motor Lublin przegrał bardzo ważny mecz w Radzyniu Podlaskim z Orlętami aż 1:4. W efekcie, awans do II ligi znowu bardzo się oddalił

AdBlock
Szanowny Czytelniku!
Dzięki reklamom czytasz za darmo. Prosimy o wyłączenie programu służącego do blokowania reklam (np. AdBlock).
Dziękujemy, redakcja Dziennika Wschodniego.
Kliknij tutaj, aby zaakceptować

Damian Panek (trener Orląt Radzyń Podlaski)

– Dla naszego małego miasteczka mecze z Motorem zawsze są dużym wydarzeniem. Nie inaczej było tym razem. Bardzo się cieszymy, że udało się wygrać i to w tak dobrym stylu. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że zawody zakończą się wynikiem 4:1. Zwłaszcza, kiedy to Motor jako pierwszy zdobył bramkę. Pokonaliśmy najlepszą drużynę na wiosnę w naszej lidze, nawet mimo braku dwóch ważnych zawodników. Rafała Borysiuka zatrzymały sprawy osobiste, a Krystian Stolarczyk nie mógł zagrać z powodu urazu nosa. Inni piłkarze dobrze ich jednak zastąpili. Świetnie spisywał się zwłaszcza Mateusz Konaszewski. Swoje zrobił też Krzysiek Stężała i reszta defensywy. Wszyscy zasłużyli na słowa pochwały. Jesteśmy w dobrej formie i po raz kolejny to potwierdziliśmy. Czy więcej spodziewaliśmy się po rywalach? Nie chcę mówić w ten sposób. Każdy zespół na tym etapie rozgrywek ma swoje problemy.

Kamil Oziemczuk (piłkarz Motoru Lublin)

– Ciężko cokolwiek powiedzieć po takim spotkaniu. Czego nam zabrakło? W pierwszej połowie na pewno szczęścia, bo wyszliśmy na prowadzenie, a później mieliśmy swoje sytuacje, żeby zdobyć drugiego gola. Po zmianie stron nie wiemy, co się stało. Na gorąco jeszcze nic nie analizowaliśmy. Może nie udźwignęliśmy też ciężaru tego spotkania? Wiadomo, że musieliśmy to wygrać, żeby liczyć się w walce o awans.

Komentarze 28

Najlepsze · Najnowsze
Avatar
Gość / 14 czerwca 2017 o 09:27
0
Motor na pewno wygrałby ale Spartakus Szarowola nie mógł wygrać, nie udźwignął presji. Władze Lublina bardziej przyjaźnie powinny patrzeć na Lubliniankę.
Avatar
zenek / 13 czerwca 2017 o 18:51
0
kolego nie obrazaj ludzi z zespołem downa. Twój wpis powienien być natychmiast usunięty. zastanawiam się nad złozeniem stosownego wniosku na Policjè z uwagi na zwykłe chamstwo Twojego wpisu. 
Avatar
Gość / 13 czerwca 2017 o 09:29
0
Za rok derby sezonu Szarowola Lublin - LKS Milanow
Avatar
MECEN ASS / 13 czerwca 2017 o 09:25
0
LUDZIE! Winą obecnej sytuacji Motoru i jego minimalnych już szans na awans w tym sezonie nie jest ostatni mecz z Orlętami, tylko SŁABA RUNDA JESIENNA. Gdyby ugrali wtedy te kilka punktó więcej (nawet 3), to mieli by obecnie losy awansu w swoich rękach.
Avatar
pk / 13 czerwca 2017 o 08:34
0
Chcą, chcą i to aż za bardzo. Tyle, że nie potrafią. Nie takie drużyny jak Motor i nie w takich ligach jak polska (3/4) przegrywały awanse/mistrzostwa w ostatnich meczach pod ciężarem presji. Nie ma w tym nic niezwykłego, oczywiście wielka szkoda, że nie wyszło. I co i ile by eunuchy i downy nie napisały, to prawdziwi kibice ZAWSZE I TYLKO ZA MOTOREM!
Avatar
Gość / 13 czerwca 2017 o 08:14
0
Po co to ściemniać - nie chca awansować
Avatar
Andrew / 12 czerwca 2017 o 22:40
0
mi jest tylko szkoda kibiców, którzy wierzyli do końca..... smutne lecz prawdziwe, płakać mi się chce jak kolejny sezon jest zmarnowany a było tak blisko, nie pamietam który z piłkarzy się wypowiadał po porażce garbarni że jest łatwiej w końcówce sezonu wygrać te mecze niż bitwa w elblągu w tamtym sezonie. i ja jako kibic się pytam -  łatwiej ? moim skromnym zdaniem ten sezon już stracony ale następny powinien się zacząć od wzmocnień, gdyby nie słaba postawa piłkarzy na jesieni awans byłby już dawno w kieszeni, może trzeba zrobić tak jak na śląsku .... rozliczać piłkarzy po każdym meczu, jak ***.... grali to niech zdejmują koszulki motoru bo są niegodni ich nosić !!!!!!!!!!!!!!!!
mi jest tylko szkoda kibiców, którzy wierzyli do końca..... smutne lecz prawdziwe, płakać mi się chce jak kolejny sezon jest zmarnowany a było tak blisko, nie pamietam który z piłkarzy się wypowiadał po porażce garbarni że jest łatwiej w końcówce sezonu wygrać te mecze niż bitwa w elblągu w tamtym sezonie. i ja jako kibic się pytam -  łatwiej ? moim skromnym zdaniem ten sezon już stracony ale następny powinien się zacząć od wzmocnień, gdyby nie słaba postawa piłkarzy na jesieni awans byłby już dawno w kieszeni, może trzeba zrobić tak jak na ... rozwiń
Avatar
Gość / 12 czerwca 2017 o 20:15
0
Oziemczuk mówi o braku szczęścia. Ja twierdzę, że zawodnikom Motoru brakuje umiejętności pozwalających wykorzystywać nadarzające się okazje. Ot cała prawda.
Avatar
Art / 12 czerwca 2017 o 19:53
0
Natura Polaka. Broń Boże by komuś sie powiodło innemu niż mi. To jest słabość. Przegrali pierwszy mecz ligowy na wiosnę, a Wy od razu kopiecie leżącego. Nieładnie.  
Avatar
Gość / 12 czerwca 2017 o 18:27
0
Jestem ciekaw opinii trenera,bo to wg mnie facet z jajami, który na pewno ich solidnie opierdzielil w szatni. Co do zawodników, część z nich z pewnością nie chce awansować bo na 2 ligę są za słabi i takie status quo o gra po wsiach z Nowotancem to wygodna opcja. Szkoda że cały ten cyrk jest z naszych pieniędzy
Avatar
Gość / 14 czerwca 2017 o 09:27
0
Motor na pewno wygrałby ale Spartakus Szarowola nie mógł wygrać, nie udźwignął presji. Władze Lublina bardziej przyjaźnie powinny patrzeć na Lubliniankę.
Avatar
zenek / 13 czerwca 2017 o 18:51
0
kolego nie obrazaj ludzi z zespołem downa. Twój wpis powienien być natychmiast usunięty. zastanawiam się nad złozeniem stosownego wniosku na Policjè z uwagi na zwykłe chamstwo Twojego wpisu. 
Avatar
Gość / 13 czerwca 2017 o 09:29
0
Za rok derby sezonu Szarowola Lublin - LKS Milanow
Avatar
MECEN ASS / 13 czerwca 2017 o 09:25
0
LUDZIE! Winą obecnej sytuacji Motoru i jego minimalnych już szans na awans w tym sezonie nie jest ostatni mecz z Orlętami, tylko SŁABA RUNDA JESIENNA. Gdyby ugrali wtedy te kilka punktó więcej (nawet 3), to mieli by obecnie losy awansu w swoich rękach.
Avatar
pk / 13 czerwca 2017 o 08:34
0
Chcą, chcą i to aż za bardzo. Tyle, że nie potrafią. Nie takie drużyny jak Motor i nie w takich ligach jak polska (3/4) przegrywały awanse/mistrzostwa w ostatnich meczach pod ciężarem presji. Nie ma w tym nic niezwykłego, oczywiście wielka szkoda, że nie wyszło. I co i ile by eunuchy i downy nie napisały, to prawdziwi kibice ZAWSZE I TYLKO ZA MOTOREM!
Avatar
Gość / 13 czerwca 2017 o 08:14
0
Po co to ściemniać - nie chca awansować
Avatar
Andrew / 12 czerwca 2017 o 22:40
0
mi jest tylko szkoda kibiców, którzy wierzyli do końca..... smutne lecz prawdziwe, płakać mi się chce jak kolejny sezon jest zmarnowany a było tak blisko, nie pamietam który z piłkarzy się wypowiadał po porażce garbarni że jest łatwiej w końcówce sezonu wygrać te mecze niż bitwa w elblągu w tamtym sezonie. i ja jako kibic się pytam -  łatwiej ? moim skromnym zdaniem ten sezon już stracony ale następny powinien się zacząć od wzmocnień, gdyby nie słaba postawa piłkarzy na jesieni awans byłby już dawno w kieszeni, może trzeba zrobić tak jak na śląsku .... rozliczać piłkarzy po każdym meczu, jak ***.... grali to niech zdejmują koszulki motoru bo są niegodni ich nosić !!!!!!!!!!!!!!!!
mi jest tylko szkoda kibiców, którzy wierzyli do końca..... smutne lecz prawdziwe, płakać mi się chce jak kolejny sezon jest zmarnowany a było tak blisko, nie pamietam który z piłkarzy się wypowiadał po porażce garbarni że jest łatwiej w końcówce sezonu wygrać te mecze niż bitwa w elblągu w tamtym sezonie. i ja jako kibic się pytam -  łatwiej ? moim skromnym zdaniem ten sezon już stracony ale następny powinien się zacząć od wzmocnień, gdyby nie słaba postawa piłkarzy na jesieni awans byłby już dawno w kieszeni, może trzeba zrobić tak jak na ... rozwiń
Avatar
Gość / 12 czerwca 2017 o 20:15
0
Oziemczuk mówi o braku szczęścia. Ja twierdzę, że zawodnikom Motoru brakuje umiejętności pozwalających wykorzystywać nadarzające się okazje. Ot cała prawda.
Avatar
Art / 12 czerwca 2017 o 19:53
0
Natura Polaka. Broń Boże by komuś sie powiodło innemu niż mi. To jest słabość. Przegrali pierwszy mecz ligowy na wiosnę, a Wy od razu kopiecie leżącego. Nieładnie.  
Avatar
Gość / 12 czerwca 2017 o 18:27
0
Jestem ciekaw opinii trenera,bo to wg mnie facet z jajami, który na pewno ich solidnie opierdzielil w szatni. Co do zawodników, część z nich z pewnością nie chce awansować bo na 2 ligę są za słabi i takie status quo o gra po wsiach z Nowotancem to wygodna opcja. Szkoda że cały ten cyrk jest z naszych pieniędzy
Zobacz wszystkie komentarze 28

Skomentuj

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:
Twój komentarz został dodany

Pozostałe informacje

Wraca Puławskie Kino Samochodowe
27 lipca 2018, 0:00

Wraca Puławskie Kino Samochodowe 7 0

Co Gdzie Kiedy. Gratka dla miłośników kina w Puławach. W dniach 27-29 lipca odbędzie się kolejna już edycja Puławskiego Kina Samochodowego, nawiązującego do amerykańskiej tradycji seansów.

94 PZLA MP. Podsumowanie drugiego dnia
galeria

94 PZLA MP. Podsumowanie drugiego dnia 0 0

Małgorzata Hołub-Kowalik i Karol Zalewski złotymi medalistami w biegu na 400 metrów. To dość spora niespodzianka bo za faworytów w obu przypadkach uchodzili inni uczestnicy finału

Tłumy na koncercie Siła Kobiet na pl. Zamkowym w Lublinie [zdjęcia]
galeria
film

Tłumy na koncercie Siła Kobiet na pl. Zamkowym w Lublinie [zdjęcia] 78 13

W Lublinie trwa koncert Siła Kobiet. Na scenie występują: Paulina Przybysz, Monika Brodka, Katarzyna Nosowska i Kayah. Na plac Zamkowy przyszły tłumy

Wjechał samochodem w rowerzystki. 13-latka nie żyje
kraj
film

Wjechał samochodem w rowerzystki. 13-latka nie żyje 5 2

Radomyśl (woj. wielkopolskie). Na trasie Wschowa-Radomyśl samochód osobowy uderzył w dwie nastolatki jadące na rowerach. Młodsza z dziewcząt, 13-latka, zginęła na miejscu. Jej rok starsza koleżanka została przewieziona do szpitala. Przyczyny wypadku bada prokuratura.

Lato na Placu Litewskim: Brak sensu, Aniołek, Żyrafa i Stołek
2 sierpnia 2018, 17:00

Lato na Placu Litewskim: Brak sensu, Aniołek, Żyrafa i Stołek 2 0

Co Gdzie Kiedy. Popularny spektakl Centrum Kultury - Brak sensu, Aniołek, Żyrafa i Stołek będzie można zobaczyć bezpłatnie w ramach wakacyjnego projektu Lato na Placu Litewskim. Pokaz odbędzie się dwukrotnie - w czwartek, 2 sierpnia i piątek, 3 sierpnia o godz. 17 przy pomniku Unii Lubelskiej.

Carnaval Sztukmistrzów 2018: Kto wystąpi? Czego nie przegapić?
galeria

Carnaval Sztukmistrzów 2018: Kto wystąpi? Czego nie przegapić? 24 2

Żeby obejrzeć wszystkie występy, najlepiej zacząć w czwartek. Dlatego już dziś przedstawiamy program festiwalu, choć najwięcej spektakli będzie dopiero za tydzień. Jak zwykle warto zarezerwować dużo czasu, dobrze zaplanować dzień i zatroszczyć się o wygodne obuwie

Skoki Narciarskie. Polska deklasuje rywali w Wiśle!
film

Skoki Narciarskie. Polska deklasuje rywali w Wiśle! 0 0

Podczas inauguracyjnego konkursu Letniego Grand Prix 2018 na skoczni im. Adama Małysza w Wiśle reprezentacja Polski zajęła pierwsze miejsce osiągając rekordową przewagę 71,3 punktu nad drugimi w klasyfikacji Niemcami. Trzecie miejsce przypadło Norwegom

Gryf Wejherowo - Górnik Łęczna 2:2. Odrobili dwie bramki straty

Gryf Wejherowo - Górnik Łęczna 2:2. Odrobili dwie bramki straty 15 3

Przebudowany po drugim spadku z rzędu zespół z Łęcznej w pierwszym meczu nowego sezonu wywalczył punkt w Wejherowie chociaż po niespełna pół godzinie gry przegrywał 0:2

Tomasovia pokonała Stal Kraśnik 4:2

Tomasovia pokonała Stal Kraśnik 4:2 4 0

Po sparingu Stali z Tomasovią zdecydowanie lepsze humory panują w obozie czwartoligowca. Drużyna Pawła Babiarza ograła beniaminka III ligi 4:2

94 PZLA MP. Dominik Kopeć w finale biegu na 200 metrów
galeria

94 PZLA MP. Dominik Kopeć w finale biegu na 200 metrów 2 2

Zawodnik Agrosu Zamość w piątek został mistrzem Polski w biegu na 100 metrów, a w sobotę zapewnił sobie awans do finałowego biegu na dwa razy dłuższym dystansie.

Jak przygotować się do wyjazdu do pracy za granicę?

Jak przygotować się do wyjazdu do pracy za granicę? 0 4

Pierwszy wyjazd do pracy za granicą może wiązać się z dużym stresem. Podpowiadamy, jak się do niego przygotować, by uniknąć niepotrzebnych nerwów.

Orlęta Spomlek rozbiły Włodawiankę 7:0

Orlęta Spomlek rozbiły Włodawiankę 7:0 0 4

Piłkarze Rafała Borysiuka ostro postrzelali przy okazji sobotniego meczu kontrolnego z Włodawianką. Zawody zakończyły się zwycięstwem trzecioligowca 7:0. Rywale pod okiem Marka Droba ćwiczą jednak dopiero od tygodnia i tak naprawdę budują nową drużynę

Botaniczna Piątka w Lublinie - edycja letnia
28 lipca 2018, 0:00

Botaniczna Piątka w Lublinie - edycja letnia 1 0

Co Gdzie Kiedy. 28 lipca odbędzie się pierwsza w historii letnia edycja Botanicznej Piątki na terenie Ogrodu Botanicznego UMCS w Lublinie.

III LIGA, GRUPA IV
34. KOLEJKA

Wyniki:

Stal - Podlasie 5:1
KSZO - Motor 1:1
Podhale - Resovia 1:3
Chełmianka - Spartakus 3:2
Orlęta - Unia 4:1
Wiślanie - Soła 2:0
Wisła - MKS Trzebinia 2:0
Wólczanka - JKS 2:3
Avia - Karpaty 1:1

Tabela:

1. Resovia 34 77 61-22
2. Motor 34 71 70-29
3. KSZO 34 64 50-31
4. Chełmianka 34 62 56-29
5. Podhale 34 56 59-43
6. Stal 34 55 56-40
7. Wólczanka 34 55 56-42
8. Wiślanie 34 48 52-56
9. Orlęta 34 46 48-51
10. Avia 34 41 52-46
11. Soła 34 37 40-59
12. Spartakus 34 36 39-55
13. Podlasie 34 36 40-52
14. Wisła 34 36 30-46
15. Unia 34 35 48-70
16. JKS 34 35 39-64
17. Trzebinia 34 27 35-63
18. Karpaty 34 27 27-60

ALARM24

Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!
 

Uwaga czytelniku!

Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych przez administratora portalu www.dziennikwschodni.pl – spółkę Corner Media sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie.

Bardzo prosimy, zapoznaj się z tymi informacjami uważnie, są to bowiem sprawy bardzo istotne. Jeśli jesteś osobą małoletnią poniżej 16. roku życia, koniecznie przekaż tą wiadomość swoim opiekunom, którzy następnie powinni wytłumaczyć Ci, o co w niej chodzi i dlaczego się do Ciebie zwracamy.

Czym jest RODO?

RODO to potoczna nazwa Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. W Polsce będzie ono obowiązywało od 25 maja 2018 r. Akt ten wprowadza nowy standard ochrony danych osobowych, nakładając na podmioty przetwarzające te dane (administratorów danych) szereg obowiązków, w tym obowiązek poinformowania Ciebie o sposobie przetwarzania Twoich danych, celach w jakich Twoje dane są przetwarzane oraz o uprawnieniach przysługujących Ci w związku z przetwarzaniem danych osobowych przez administratora danych.

Administrator danych

Administratorem Twoich danych osobowych jest Corner Media Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Lublinie, ul. Krakowskie Przedmieście 54, 20-002 Lublin, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy Lublin – Wschód z siedzibą w Świdniku, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, za numerem KRS 0000507517, NIP 7123286919, kapitał zakładowy – 50.000,00. PLN

Możesz się z nami skontaktować zarówno pod adresem:
Corner Media Spółka z o.o.
ul. Krakowskie Przedmieście 54
20-002 Lublinie

jak i mailowo: online@dziennikwschodni.pl

oraz telefonicznie: 81 46-26-800

Rodzaj przetwarzanych danych osobowych

Przetwarzamy dane osobowe podane przez Ciebie podczas procesu rejestracji konta na portalu www.dziennikwschodni.pl, a także dane, które są zbierane podczas korzystania przez Ciebie z tego portalu. Chodzi o dane zbierane i zapisywane w plikach cookies. Więcej na temat plików cookies przeczytasz w naszej polityce prywatności.

Pamiętaj, rejestracja konta na portalu www.dziennikwschodni.pl nie jest obowiązkowa. Nie masz także obowiązku podawania nam swoich prawdziwych danych podczas procesu rejestracji, jak również nie musisz podawać nam wszystkich danych, o które pytamy. Może się jednak zdarzyć tak, że nie posiadając Twoich wszystkich danych albo nie posiadając Twoich prawdziwych danych, nie będziemy w stanie świadczyć Ci wszystkich usług, które oferujemy oraz wywiązać się z wszystkich obowiązków określonych w regulaminie portalu dziennikwschodni.pl (np. zapewnić Ci odpowiedniego bezpieczeństwa w zakresie odzyskania danych dostępowych do konta).

Cel przetwarzania danych osobowych

Głównym celem przetwarzania przez nas Twoich danych jest zapewnienie Ci pełnej funkcjonalności działania serwisu dziennikwschodni.pl, dostępu do usług świadczonych przez nas w ramach tego serwisu, zapewniania Ci bezpieczeństwa podczas korzystania z serwisu (np. w przypadku prób nadużyć) oraz wywiązanie się przez nas z obowiązków umownych wynikających z regulaminu portalu Dziennikwschodni.pl.

Dodatkowy cel przetwarzania danych osobowych to tzw. marketing własny, tj. przetwarzanie danych wyłącznie na nasze wewnętrzne potrzeby w celach analitycznych, badawczych, statystycznych, w szczególności poprzez dążenie do jak najpełniejszego dostosowania treści wyświetlanych na naszych stronach do Twoich preferencji i zainteresowań.

Ponadto, o ile wyrazisz na to zgodę, będziemy mogli przetwarzać Twoje dane osobowe w celach marketingowych (marketing zewnętrzny), w tym przekazywać Twoje dane podmiotom z nami współpracującym – agencjom reklamowym i naszym partnerom handlowym. Pamiętaj, że zgoda na przetwarzanie Twoich danych w celach marketingowych jest całkowicie dobrowolna i możesz ją w każdej chwili wycofać.

Pamiętaj także, że jeżeli jesteś osobą małoletnią, która nie ukończyła 16. roku życia, przesyłanie informacji w celach marketingowych może nastąpić wyłącznie po wyrażeniu zgody przez Twojego rodzica lub opiekuna.

Podstawy prawne przetwarzania danych

Twoje dane osobowe mogą być przetwarzane wyłącznie zgodnie z określonymi w obecnie obowiązujących przepisach podstawami prawnymi. W zależności od celu przetwarzania danych możemy wyróżnić trzy główne podstawy prawne przetwarzania danych.

Pierwszą podstawą przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umów o świadczenie usług. Mamy z nią do czynienia wtedy, gdy przetwarzanie danych jest niezbędne w celu zapewnienia Ci sprawnego, bezpiecznego korzystania z naszego serwisu wraz z jego wszystkimi funkcjonalnościami. Umowy o świadczenie usług to regulaminy, w tym regulamin portalu dziennikwschodni.pl, który akceptujesz decydując się na korzystanie z naszego serwisu.

Drugą podstawą przetwarzania danych jest uzasadniony interes administratora danych. Mamy z nim do czynienia w przypadku prowadzenia pomiarów statystycznych oraz działań z zakresu marketingu własnego przez administratora danych.

Wreszcie, trzecią przesłanką przetwarzania danych jest Twoja dobrowolna i świadoma zgoda. Na jej podstawie Twoje dane mogą być wykorzystywane w celach marketingowych, a także w celu profilowania.

Pamiętaj, zgody udzielasz w pełni dobrowolnie. Masz także prawo do cofnięcia udzielonej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie będzie miało jednak wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Podmioty, którym możemy przekazywać dane

Co do zasady Twoje dane osobowe będą przez nas wykorzystywane wyłącznie na nasz własny użytek.

W pewnych sytuacjach możemy jednak przekazać Twoje dane podmiotom z nami współpracującym: – naszym partnerom handlowym, podwykonawcom oferowanych przez nas usług, agencjom marketingowym.

Dodatkowo, w przypadkach ściśle określonych w przepisach prawa, będziemy zobligowani przekazać Twoje dane podmiotom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obecnie obowiązujących przepisów prawa (np. policji czy prokuraturze), pod warunkiem oczywiście, iż wystąpią do nas z takim żądaniem, powołując się na określoną podstawę prawną.

Okres przechowywania danych

Twoje dane osobowe będą przechowywane tak długo, jak będzie to niezbędne do zapewnienia Ci dostępu do usług oferowanych przez serwis www.dziennikwchodni.pl Oczywiście, możesz w każdym czasie złożyć wniosek o zaprzestanie przetwarzania swoich danych osobowych, ich zmianę lub usunięcie.

Informacje o prawach przysługujących osobie, której dane dotyczą

Musisz wiedzieć, że niezależnie od tego, na jakiej podstawie przetwarzamy Twoje dane, masz zawsze prawo dostępu do nich oraz ich poprawiania. Możesz również w każdym momencie żądać ich usunięcia lub cofnąć albo ograniczyć wcześniej udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych, przy czym wycofanie danej zgody nie wpływa na administratora danych do przetwarzania danych w celu określonym w danej zgodzie do chwili jej wycofania.

Masz również prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Możesz też zażądać od administratora danych osobowych przeniesienia Twoich danych lub uzyskania kopii Twoich danych, z tym jednak zastrzeżeniem, że prawo to nie może wpływać niekorzystnie na prawa i wolności innych osób. Administrator danych będzie realizował Twoje żądania w zakresie posiadanych możliwości technicznych.

Informacje o prawie do wniesienia skargi

Organem nadzorczym nad administratorem danych osobowych jest Generalny Inspektor Danych Osobowych, do którego masz prawo wnieść skargę za każdym razem, gdy Twoje dane będą przetwarzane w sposób w Twojej ocenie nieprawidłowy.

Informacje o tym, czy podanie danych jest wymogiem ustawowym lub umownym, czy jesteś zobowiązany do ich podania

Nie jesteś zobowiązany do podawania nam swoich danych osobowych ani wyrażania zgody na ich przetwarzanie, z tym jednak zastrzeżeniem, że ich podanie może okazać się niezbędne dla korzystania z określonych funkcjonalności serwisu.

Jest także możliwe, że jeśli nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych lub cofniesz wcześniej udzieloną zgodę, nie będziemy mogli zapewnić Ci dostępu do niektórych oferowanych przez nas usług, przy czym zawsze w takim wypadku zostaniesz o tym poinformowany.

Informacje o profilowaniu

Czym jest profilowanie? To zbieranie wszelkich informacji, które pozwalają bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować osobę, która jest poddawana profilowaniu. Profilowanie odbywa się najczęściej przy użyciu systemów informatycznych, w sposób zautomatyzowany, za pomocą specjalnych algorytmów uwzględniających określone wcześniej kryteria. Wyniki profilowania mogą być wykorzystywane m.in. do celów marketingowych, np. w celu spersonalizowania reklamy kierowanej do danego użytkownika lub przygotowania oferty uwzględniającej jego potrzeby lub preferencje.

Oświadczamy, że na chwilę obecną nie profilujemy Twoich danych. Jeśli jednak zaczniemy, zostaniesz o tym uprzednio poinformowany i będziesz miał prawo nie wyrazić na to zgody.

Bardzo prosimy o uważne zapoznanie się z powyższymi informacjami. Gdy już to zrobisz, kliknij przycisk Zapoznałem się z informacją. Przejdź do serwisu.

Rozumiem

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.